mandag 8. oktober 2018

Interiørbutikk bergen sentrum

Se alle interiørbutikker, åpningstider og kontaktinformasjon her. Velkommen til destinasjon Lagunen! Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! I Christiesgate finner du Slettvoll Bergen.


Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus.

Vi har også spennende interiørvarer fra hele verden. Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite eller stort. Stor guide til de beste butikkene med de beste tilbudene.


Finn din butikk i Bergen sentrum. Vestlandets største senter for handel, kultur og opplevelser. Casa Design er en gave- og interiørbutikk i tredje etasje på Kløverhuset i Bergen sentrum. Vi har som mål å være en butikk med stort mangfold som skal gi deg som kunde kvalitetsprodukter til en gunstig pris.


Her finner du hele vårt sortiment innen interiør, maling, tapet, gulv og interiørartikler.

Her har det vært solgt møbler i over år. Våre forslag kommer gjerne etter kommunikasjon med kunden. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Hos Ting i Bergen er det solskinn hver dag, så husk solkrem før du besøker butikken.


Heldigvis har vi også paraplyer! Multibrand store i Bergen sentrum. Bredt utvalg av merker innen klær, sko og accessoarer for både menn og kvinner. Bergen Storsenter med butikker midt i Bergen sentrum , åpent 9-21(18).


Ting har interiørbutikker i Stavanger, Oslo, Bergen , Trondheim og Tromsø. Ting er en interiørbutikk hvor du ikke bare finner artige tips til interiør, men også et bredt spekter av fine, morsomme og fargerike ting til alle anledninger. Glass Thomsen Bergen Sentrum fra , Hordaland.


Vi er en uavhengig faghandel som fører de beste og mest berømte varemerkene innen interiør. Disse kan du lese om her på nettsiden. Med så mange flotte leverandører har vi en veldig stor kolleksjon. Er du i Bergen sentrum bør du ta deg tid til et besøk hos oss i interiørbutikken i Hollendergaten 2-4. Se bilder, les kundeomtale og book!


Der vil du finne et enda større utvalg og en egen blomsterbutikk.

Våre spesialiteter er rustfrie utelykter, røffe møbler i gjenbruk og vedlikeholdsfrie utemøbler i tre. Vi leverer til hele Norge. Kanel: Kafe i en interiørbutikk – Se reiseanmeldelser, objektive bilder. Beskrivelse: Kanel er en coffeshop midt i hjerte sv Bergen sentrum ,. Cornelias Hus er en livstilsbutikk i Trondheim og Oslo som fokuserer på klær og interiør. Vi har kjente merker som Housedoctor, Ganni og Fiore.


Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider. Beste restauranter i Bergen , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Bergen , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Besøk også vår nettbutikk på solstrandinterior.


Telegrafen er Bergens vakreste kjøpesenter lokalisert rett ved siden av bybanestoppet Byparken i sentrum. På Telegrafen finner du kvalitetsplagg til både kvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg