fredag 5. oktober 2018

Moelven drivved panel

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Hvorfor velge interiørpanel fra Moelven ? Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år.


DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag. Se for øvrig våre monteringsfilmer som viser hvor enkelt det er å montere en panelvegg fra Moelven , enten den er ubehandlet eller ferdig overflatebehandlet. Glattpanel i furu fra Moelven.


Et panel som gir et tradisjonelt uttrykk til alle rom. Panelet er tykkere enn tradisjonelle paneler og er falset. Spesielt populær på hytter. Panelet får du ubehandlet, hvitlasert og beiset i fargen Drivved. Kan også bestilles i valgfri NCS farge eller olje.


Rengjøres med en fuktig klut. Kan monteres stående eller liggende. Alle lengder har endepløying, og kan skjøtes fortløpende. Ubehandlet panel bør overflatebehandels for å unngå gulning. Passer godt både på vegg og i tak.


Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler. De mest solgte profilene i standardsortimentet finnes i malt, beiset drivved og hvitlasert. Endefreste panelbord kan skjøtes fortløpende. Vil du at Moelven skal kappe riktige lengder (precut) for deg oppgir du bare antall stk på den aktuelle lengden. Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved.


Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. En ferdig behandlet panel med nøye utvalgte og testede beisfarger som sikrer et optimalt resultat.


Panelen er børstet slik at treets vakre personlighet og struktur kommer frem. Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Mye benyttet i eldre hus, men har. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Det er overflatebehandlingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg