mandag 1. oktober 2018

Rammeverksted sandnes

Vi har et mangfold av flotte bilderammer. Spør oss om fotoinnramming i dag! Bevarende innramming. Ultrafiolett stråling som skader. Ta kontakt så vi kan hjelpe deg.


Rammeverksted sandnes

Bestill drømmeferien med Agoda. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. La oss få ramme inn ditt kjæreste minne. Bare fantasien setter grenser for hva som kan. Vi gjør det meste innen innramming.


Vi fører tre og aluminiums lister. Våre hovedleverandører er Larson Juhl og InterArt. Trolig det best utstyrte rammeverksted i Oslo. Vi representerer over lokale og nasjonale kunstnere.


Velkommen til Mester Rammer - rammemaker og spesialist på rammer og innramming. Fotorammer og elektroniske bilderammer. Besøk vår butikk og se mulighetene!


Modern Art Gallery har eget rammeverksted , hvor vi har drevet med innramming i over år. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer. Vi broderer også skrift og motiver på plagg, hånduker og øvrige tekstiler. Hos oss finner du også masse sytilbehør.


Rammeverksted sandnes

Vår moderne broderimaskin har ett vell av muligheter. Pedersen As , Bryne, Norway. Over års erfaring. Rammeverksted - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Sånn sett er det en liten sensasjon at du leser akkurat dette. Det fortjener selvsagt en finnerlønn. Egen import av rammelist gir deg gode priser på innramming. Alt innen rammer og innramming! OBOS medlemmer har fast på alle rammer og innramming.


Rammeboden er et rammeverksted lokalisert på Hana i Sandnes. VELKOMMEN TIL RAMM INN RAMMEVERKSTED. Samme ekspertise og gode service som før. Astrids Atelier er også i disse lokalene. Har du et bilde som ikke er i standard størrelse, kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger.


Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Kvadrat sponser blomster og grønt til alle som kjøper ramme, og dekoreringen. De kårer også det fineste. Finn Schjøll stiller med blomsterdekoratør som viser og veileder.


Slik får vi en enda bedre og mer spennende hverdag på rammeverkstedet vårt. Det er jo dette vi lever av. Vi tilbyr et stort og bredt utvalg kunst fra mange av Norges største og beste billedkunstnere.


Et av Norges største kunstgallerier. Rammemaker Lena Mjelde har kunstskoleutdannelse og flere års erfaring med innramming. Kunstgalleriet er medlem av Rammebransjeforbundet og vi drar jevnlig på kurs for å holde oss oppdatert.


Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg