tirsdag 16. oktober 2018

Interiør hytte fjellet

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Søk etter interiør hytte fjellet på den nye KensaQ. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter. Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.


Nettsiden er drevet på hobbybasis og oppdateres jevnlig.

Innlegg kan inneholde kommersielle linker. De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte. De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene. Majestetisk er Høgronden i alle fall og det blåeste fjellet en kan tenke seg.


Kombiner gjerne med tekstiler i ull og lin. Rondane kalles ofte De blå fjella. Pledd rullet sammen i en kurv plassert på gulvet er alltid koselig og nyttig på en hytte.


Gulvtepper bør være i ull, sier Hovdenak.

Skal du selge hytte ? Vi har skreddersydde salgsopplegg for hytter. Pledd og puter er med på å skape en koselig stemning. Har du hytte på fjellet , i skogen eller ved sjøen?


Se hvilken fargepalett som passer til din hytte. Vakre farger til hytta i skogen. I samarbeid med Hytteliv var vi for en stund siden med på en vakker forvandling i skogen!


Nærmere bestemt på den koselige, lille hytten til Berit i Lunner på Hadeland. Les hele historien her. På fjellet ønsker vi gjerne å ha det lunt og koselig, og mange trekkes derfor mot jordfarger og varme kulører. Brun, grå og beigetoner egner seg godt på fjellet , og gir assosiasjoner til terrenget rundt hytta. Også her vil det være naturlig å trekke inn fargene fra fjell , vidder, skog og reinlav.


Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. En annen hytte som passer godt på fjellet er Hauketjern, som med sine stramme linjer glir godt inn i de fleste omgivelser. Moderne hytte på fjellet : Modellen Fjellerke fra Hellvik Hus.


Vinkelen gir et lunt uteområde, og den kan tilpasses et skrånende terreng. Hellvik Hus har en rekke flotte hyttemodeller i forskjellige størrelser som passer godt på fjellet.

Blant de nyeste arkitekttegnede hyttemodellene finner en Isrose, som er en moderne hytte som er rimelig, har en funksjonell og god planløsning, og som ser veldig fin ut. Hytte på fjellet Hytten var ca år gammel og trengte en oppgradering på farger, møbler og tekstiler. Fjellbo Design`s visjon er å være din foretrukne nettbutikk av møbler og interiør til hytta på fjellet , tilby best mulig kombinasjon av design, kvalitet og pris.


I en nesten uoverskuelig interiørverden kan det være vanskelig å orientere seg fram i en jungel av nettbutikker, magasiner og merker. Kjøkkenet består av én lang benk, skjermet av en bakvegg mot soverommene og galleriet. Interiøret er rent, åpent og enkelt.


Send oss en henvendelse. Husk og skrive hvilket produkt henv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg