onsdag 24. oktober 2018

Fotlist hvit

Fotlist hvit

En fotlist skrår utover i bunnen slik at den ligger helt tett ned mot gulvet og den skjuler på den måten eventuelle ujevnheter i overgangen. Malte lister vil bli en del av veggens uttrykk. Kombilisten er rett i bakkant og kan også benyttes som karmlist.


Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Fotlist Boen Eik Pearl, hvit oljet kr pr. Gulvlister med profil CW 2i kvistfri fingerskjøtt furu.


Alle gulvlister leveres i faste lengder og har hovedsaklig som bruksområde belistning langs gulv men kan også brukes til belistning langs tak. Materiale: foliert MDF. Folieringen betyr at den ikke gulner med tiden, men den er heller ikke overmalbar. Festes enten med spikerpistol eller spesiallim.


Fotlist hvit

Den velkjente hvitfargen Bomull har vært standard på listverk i mange år. Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner. En gulvlist, eller fotlist , skjuler glippen mellom gulv og vegg. Selv om overgangen i utgangspunktet er fin, vil en gulvlist kunne heve helthetsinntrykket av rommet.


Ferdigmalt fotlist med profilert kant i furu fra Barkevik Listehøvleri. VYRK leverer malt eller beiset fotlist , i dine unike farger. Spar tid og penger, få et bedre resultat.


Ideallist eller også kalt parkettlist er tykkere i bunn og egner seg derfor. Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus, med et stort sortiment på utvendig og innvendig listverk. Du kan handle enkelt her i vår nettbutikk med klikkhent, eller. Ideal er fotlisten som gjør det den skal, uten å fremme seg selv. En praktisk bestselger som er ideell til sitt bruk – skjerme overgangen mellom gulv og vegg.


Benyttes til å liste langs med gulv. Lager en fin overgang mellom gulv og vegg. Har en skrå kant for å bedre tette ujevnheter langs med gulv. Få inspirasjon til valg av gulv til ditt hjem.


Fotlist hvit

Anbefalt å monteres med lim, da man slipper å sparkle og pusse spikerhull. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu.


Listverk bør overflatebehandles før montering. Ferdig malte og lakkerte lister blir stadig mer vanlig, det samme gjelder ferdige sett til vinduer og dører. Det finnes en lang rekke typer av profiler å velge mell.


Du kan velge fotlister i samme overflatematerial og nyanse som døren og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg