onsdag 17. oktober 2018

Dempet sort fargekode

En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. En dempet sort farge. Kan kombineres med det aller meste av farger.


Vi kjenner ikke til fargekoder på Epoq kjøkken dessverre, så her må du ev kontakte dem for NCS kode.

For den som liker spennende kontraster og kraftfulle kombinasjoner, kan en komplementær fargesetting være en vei å gå. Her har Elisabeth Heier brukt den for å avgrense et felt over skrivebordet. Se mer fra kontoret hennes her. LADY Supreme Finish Tre og Panel.


Matrix – en mørk nøytral grå tone. Vil oppleves som litt grålig og dempet i tonen. Dette er en avslappet og deilig farge med lunhet og varme i. Sorte kontraster kan bli svært smakfullt.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Thank you for sharing. Goodluck for the future. I mange år har vi sverget til det beige, og de gode brunbeige nyansene. En varm gråbrun farge det er godt å leve med.


Denne helgen er det mange besøkende i Bergen i forbindelse med Inter. Men jeg hadde håpet det var litt farge i den. Prøver å finne noe som kan matche Ikea sin brunsvart, uten å måtte kjøpe fargeprøver før jeg kommer fram til rette fargen. En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket. Dempet sort er en veldig fin maling.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner. LEK MED GLANSGRADER Kombinasjon av ulike glansgrader skaper et lekkert interiør. We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Har blir mitt beste tips å kontakte IKEA for info om NCS fargekode , eventuelt farge-scanne døren hos en fargehandler.


Kanskje den kan fungerer til? Jeg ønsker å ha mørke vegger i stuen, å lyse vegger på kjøkkenet - den ene kjøkken veggen går litt inn i stuen.

Badet blir silky pink og hvit marmor , svarte detaljer , hva skal jeg ta taket i? Nøytrale gråtoner fungerer godt til en del blåfarger, se bl. Specialfarver for vandig epoxymaling kan udføres på bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg