fredag 12. oktober 2018

Asfaltfjerner bil

Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Også effektiv mot tjære, olje, trafikkfilm, låsolje, veisalt og drivstoffrester. Kan brukes på våte overflater og til motorvask.


Et løsemiddelbasert rensemiddel til forvask av maskiner, verktøy, biler , busser og trucker.

Når vårvask av bilen er unnagjort, så er det fort gjort å tenke at bilen er ren og pen. På avstand ser den tross alt skinnende og flott ut. Går du derimot nærmere, så er sjansene store for at lakken har små, sorte flekker.


Dette er rett og slett rester av asfalt. For å fjerne disse er du nødt til å bruke. Se gjennom et stort utvalg av bilpleieprodukter til rettferdige priser.


Bestill nå og få den levert på en praktisk måte. Løsning: Hold bilen ren.

Vi har alle sett “vask meg skrevet på en bil , men den velmenende taggeren har faktisk bare gjort ting verre. Skitt og sand på bilen fungerer som sandpapir når det strykes mot lakken på denne måten, og det kan gjøre merkene varige etter at skitt er borte. Men i tillegg til å fjerne partikler fra bremseskiver, støv, metallpartikler så fjerner det også nedfall fra trær, kvae, innsekter, asfalt, i tillegg til annen luftforurensing.


I vinter sesongen er det ofte et belegg nederst på bilen , bestående av en blanding av salt, asfaltrester og annen forurensing, som er nødvendig, men vanskelig å fjerne. Kjøp bildeler på nett av god kvalitet hos BilXtra - størst på reservedeler og utstyr. Rupes, GTechniq, Auto Finesse og Menzerna.


Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Fly and shine AS er godkjent bilverksted! Vi kan nå, når du er på reisefot ta service på bilen din. Vi har service og mekanikere som kjenner alle bilmerker, vi har avansert diagnoseutstyr for feilsøking. Alle typer mekaniske reparasjoner utføres, Er det EU-kontroll du trenger?


Eller skifte av glass? I blant behøver bilen din en ordentlig rens for å få bort sot, støv, asfaltrester, salt og tjære. Hos BilXtra får du flere typer avfettingsmidler som trygt og skånsomt fjerner tilsmussede overflater, uten å ødelegge polishen og lakken på bilen din.

Bil motorvask, vask av bil motor: superblank. Spraykork følger med! Utmerket til å fjerne asfaltrester fra bilen ! Skal ikke tynnes med vann. Benyttes i konsentrert tilstand. Sprutekork medfølger for enkel påføring.


Tøm innholdet over på en egnet sprayflaske eller pumpekanne. Påføres bilen nedenfra og opp. Kan legges på både våt og tørr bil.


Fremgangsmåten for forvask av bil : 1. Sørg for at været tillater bilvask, eller at bilen i hvert fall står skyggefullt og kommer til å gjøre det mens du vasker. Avfetting må ikke tørke på lakken. Spray Prickbort eller annen asfaltfjerner på tørr bil. Ikke glem panseret og bakluka.


Når man har fået sin bil undervognsbehandlet får man ofte efterfølgende en lillle flaske me hvor indholdet kan bruges til at fjerne det overskydende PAVA, som ofte løber ud forskellige steder. Så jeg ville heller ikke være bange for at bruge lampeolien. Maksimal effekt og virketid opnåes på tørr overflate. La middelet virke noen minutter før du spyler av.


Ved svært skitne overflater kan det være nødvendig å bruke en mikrofiberklut for å få løst opp skitten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg