fredag 19. oktober 2018

Design eget smykke

Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Er du på jakt etter ditt helt spesielle drømmesmykke? Thune har god erfaring og dyktige gullsmeder, design ditt eget smykke hos oss!


Drømmer du om å designe ditt eget smykke ? Vi har dyktige fagfolk i alle våre butikker som kan hjelpe deg på reisen med å skape ditt unike smykke.

Etter dine ønsker og ideer tegner vi en skisse og spesiallager et smykke for deg. Vi kan også benytte dine diamanter og fargestener i et slikt design. Kom gjerne innom oss for en hyggelig samtale rundt ideer og muligheter. Sammen kan vi finne et gjennomførbart design og et resultat som er skreddersydd til deg. DESIGN DITT EGET SMYKKE - FRA IDE TIL VIRKELIGHET.


Når man først har bestemt seg for å designe et eget smykke , er det viktig å ha en klar ide for hva man ønsker.

Vil du at smykket skal ha en historie, kvalitet og et solid materiale som har mange år i vente? Lær deg prosessen og hva som er fordeler og ulemper med å lage et eget custom smykke. Smykke etter eget design kan du bestille her. Du har ideen og vi har ferdighetene til å realisere det. LYR Design har sitt eget sertifikat.


Designprosessen starter med din ide eller tegning som vi lager en 3d modell fra. Hos oss er vi så heldige å ha et eget verksted i våre lokaler. I tillegg har vi også en meget dyktig gullsme Dag Sandberg, som kan lage smykker ut i fra gammelt gull eller nytt etter ønske.


Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet og ikke minst sluttresultatet. Designet ble akkurat som jeg hadde sett for meg, og sluttresultatet var veldig bra. Camilla Kaland Vanlige spørsmål Hva koster det?


Våre spesialiteter er smykker av sølv og stål, samt vikingsmykker. Det er slett ikke så galt. Smykkene som vi designer for våre kunder reflekterer personlighet, gode minner, og følelsen av det lille ekstra.

Et smykke som du selv har vært med og tilpasset til ditt liv. Du kan lese mer om hvordan her. Smykket bliver en del af dig og din historie. Derfor giver vi også mulighed for, at du selv kan være med til at skabe dit eget unikke smykke med råd og vejledning fra en guldsmed.


Derfor vil vi altid gerne give dig råd og vejledning, når du skal designe dine smykker, men i sidste ende er det dit helt eget valg. Design deres egne forlovelses og gifteringer som gir gode minner! Begivenheden, hvor man giver, eller får, et smykke , er altid noget særligt.


Dere kan designe deres egen forlovelsesringer , helt etter deres smak og preferanser. Eller design ditt eget smykke. Alle liker å føle seg spesiell og skape sin egen personlige stil.


Designet starter med å samle inn alle data du ønsker å ha med i smykket. Budsjett er også viktig å. Design selv smykker er helt unikt og en perfekt personlig gave. Vi har blant annet et bredt utvalg anheng med stjernetegn og bokstaver, anheng hvor du kan gravere egen tekst, samt medaljonger hvor du kan sette inn små bilder av noen som betyr ekstra mye for deg.


Navnesmykker og bokstavsmykker - her finner du nydelige personlige smykker med navn! Perfekt som en personlig gave!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg