torsdag 25. oktober 2018

Muskatnøtt farge på vegg

LADY Supreme Finish Tre og Panel. En farge vil også påvirkes av omgivelsene, det betyr f. Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode.


Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Du som skal male, det skal du vel snart? Vi nordmenn er på verdenstoppen når det gjelder å pusse opp.


JEG skjønner jo det hehe, men mange er da enig med meg, trallaleii! Helt rom, ja okay, men en vegg , det er relativt fort gjort. Her kommer litt inspirasjon til fargebruk. Jeg har veldig lyst på en beige farge på veggene. Vi har macchiato i gangen og er veldig fornøyd med den fargen der.


Muskatnøtt farge på vegg

Dette skjedde i den forrige leiligheten der vi malte gangen i macchiato og følte den var rosa på dagtid. Du bør unngå helt hvite farger på soverommet hvis du sover dårlig. Din største fargetabbe? Det er en rød murvilla på andre siden av gaten der jeg bor. En av mine lyse vegger i stuen ble helt rosa i formiddagstimene da det røde huset fargesatte veggen.


JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Hun understreker at med farge på sofaen, farge på gulvet, på gulvteppet og det som henger på veggene, så vil det gå greit - men at de fleste kjører grått all over - og at det ba blir et veldig depressivt hjem. Det er veldig viktig dersom man har grå vegger , bør ikke noe annet være grått i rommet, oppfordrer hun.


Beigefargene startet sin populæritet på 90-tallet og siden har den holdt følge. Beige tonen skaper en lun og god ramme for ditt interiør og den er lett å kombinere med ulike farger. Her var det mer jevnt enn ved noen av de tidligere kåringene, men vi fikk en vinner. Vegg malt i Sand og peis i Muskatnøtt.


Oppussing: Finn den rette fargen til ditt hjem. På tide med nye vegger ? Med ferdigmalte panelplater er det enkelt å skape interiøret du alltid har drømt om Les mer. En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer med denne “nye” fargen. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her.


Muskatnøtt farge på vegg

Den er myk, nesten uskarp, som i en drøm man ikke helt får tak i. Hele leiligheten er sofistikert fargesatt og med interessante kombinasjoner. Den rosa stuen (som vi ser hjørnet av på bildet over) er i en farge vi har hatt mange fordommer mot, men rommet, lunheten og elegansen vi ser her, er et godt bevis på at fargen ikke bør avskrives. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Sober, nydelig farge , litt kaldere enn de andre jeg har nevnt. Man må ikke være redd for å mikse kalde og varme farger. En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener. Du har kanskje et varmt tregulv? Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt.


Muskatnøtt farge på vegg

Slik oppnår du en behagelig balanse mellom flatene og unngår at de varme fargene drukner i hverandre. Har du et fliselagt gulv i kjølig grått, kan du velge varme farger til veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg