onsdag 31. oktober 2018

Klesstativ ikea

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Plastføtter hindrer riper i gulvet. Det er plass til esker eller.


Spar tid om morgenen ved å henge klærne lett tilgjengelig på et klesstativ ! Vi har mange praktiske og flotte stativ i forskjellige størrelser og design. Tips: Har du ekstra plass på soverommet?

Sett opp en lett romdeler og plasser klesstativ på rekke og rad på baksiden. På den måten kan du enkelt utvide garderobeplassen din. NIKKEBY garderobestang har plass til 8–skjorter på kleshengere.


En hylleplate har plass til 1–par sko. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Enkel å montere med hurtigkobling.


Strekker ikke hyllene og knaggene til? Da trenger du kanskje et bedre system for klesoppbevaring. Når jakker, luer, vanter og andre plagg ikke får plass på de vanlige knaggene, kleshengerne og hyllene i entré og klesskap må du finne flere alternativer.


Da er garderobestativ en ideell løsning. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i. Pris kan diskuteres om man henter begge. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon. Med en stumtjener eller klesstativ blir rommet ikke bare visuelt tiltalende, men du kan også organisere dine klær enkelt og lett uten å risikere at de blir skrukkete. Hos oss på Trademax finner du blant annet stumtjener i tre og klesstativ i tre.


I faktum, spisestue med kjøkken er betydelig del av et Hus. Monteres i tak eller på vegg. Klesstativ med benk IKEA.


Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg