fredag 5. oktober 2018

Brilleglass

Det finnes faktorer som avgjør kvalitet og komfort i glassene. Våre briller inkluderer basis enstyrke glass med mulighet for oppgradering. Finn brilleglass hvis du ser nå.


Herdebehandling av brilleglass. Gir plastmaterialet en sterkere overflate for å redusere slitasje og riper i brilleglassene.

Antirefleksbehandling av brilleglass. Reduserer refleksene i brilleglassene og sørger for at mest mulig lys slipper inn til øyet. Dette fremmer kontrastene og gjør glassene kosmetisk pene å se på.


Det er stor forskjell i kvalitet på brilleglass. Hos oss får du glass fra verdens ledende glassleverandører - se mer på synsam. Enten du trenger korrigerende brilleglass eller solbriller, klassiske eller moderne, for damer eller herrer: Med briller fra Rodenstock velger du merkekvalitet og tysk ingeniørkunst.


Uansett hva slags behov du har i hverdagen, på jobb eller i fritiden – her finner du det perfekte brilleglasset som gjør hvert eneste øyeblikk verdt å se. Progressive brilleglass.

I dag er vi så heldige at vi kan spesialtilpasse og skreddersy brilleglass til så og si alle former for synsbehov. Skitne brilleglass ser ikke bare uattraktive, men de er også irriterende da de svekker og hindrer visjonen. La oss forklare hvordan du rengjør brillene på best. Innfatning og brilleglass. Ekspertenes vurdering.


Dårlig optisk kvalitet på brilleglassene. Ujevn styrke i brilleglassene. God antirefleks og metallforsterkninger i stengene. Ved undersøkelse hos øyelege og optiker kan det bestemmes hva slags brytning det bør være i personens brilleglass.


Specsavers har butikker i Norge, og tilbyr briller, kontaktlinser og synstest utført av autoriserte optikere. Dette kan være både irriterende og lite pent. I enkelte tilfeller kan det også påvirke funksjonaliteten til brillene. Hvis et par progressive brilleglass flytter seg en mm sideveis, reduseres lesefeltet, som opptrer som en korridor nedover i brillen med prosent. Moderne brilleglass er stort sett laget av plast, noe som gir deg svært lette briller.


Plast er i utgangspunktet et mykt materiale som er vanskelig å knuse, men lett å skreddersy til riktig fasong. Den viktigste egenskapen til et brilleglass utover slitestyrke og vekt, er tykkelsen på glasset. Fra og opp til kan du redusere brilleglassets tykkelse og vekt med ny teknologi.

Brilleglass spesielt tilpasset til kontaktlinsebrukere. Gjør bilkjøring sikrere og mer avslappet - også når det regner og er mørkt. Vi har et stort utvalg briller og innfatninger fra kjente merker. Kjøp dine briller hos Synsam!


Ikke bruk det på glass! Sprayvaskemiddel for møbler. Bruk en klut som ikke loer for å gni middelet inn i brilleglassene, ellers vil de kunne ripe seg opp mer.


Avkjølt aske er supert for å rengjøre brilleglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg