mandag 29. oktober 2018

Pris trapp eiketrinn

Ja, hva koster egentlig ei trapp ? Prisen på trapper varierer med hvilket treslag og hvilken overflatebehandling man velger, hvilket rekkverk som leveres og selvsagt hvordan trappen er konstruert. Alle våre trapper blir produsert etter mål og tilpasset ditt hjem. Pris på trapp varierer derfor fra prosjekt til prosjket.


Ved å velge en hardere tresort i for eksempel trinn, håndlist og stolpe, forlenger du trappens levetid. Ta kontakt så utarbeider vi en pris på ny trapp til deg.

Den vil i tillegg holde seg pen lenger. Du kan få Stryntrappa i furu, eik, eik helstav, ask og valnøtt. Merk at alle våre trapper i furu er uten kvist. Slik unngår du gule kvistgjennomslag på hvite deler av trappen. Her er endelig pris på trapp med eiketrinn (helstav) og eikehåndløper, spilerekkverk og underliggende flattstålvanger i valgfri RAL-farge.


Har valgt denne løsningen. Det er mulig å få til en 1graders trapp , men valgte løsning vil bli en langt bedre trapp. Eksempler på trapper levert til næringsbygg finner du under Prosjekttrapper.


Informasjon om mål, priser , tresorter, overflater etc.

Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Trapp fra Hustrapp er mer enn bare en trapp , det er hjemmets største møbel.


Vi tilbyr kvalitet i alle trinn til en gunstig pris. I vårt sortiment finnes tradisjonelle og fremtidige design trapper med glass og stål. Innvendige trapper blir vanligvis flittig brukt og dermed er slitasje ikke til å unngå. Men hvordan man velger å håndtere dette varierer.


Noen legger teppe i trappa, som kan byttes ut når det blir slitt eller man ønsker forandring. Karl Egil Eik begynte så smått produksjonen på nette 50m2. EikTrapp til Fiksdal og åpnet opp for produksjon av både trapper , vinduer og dører.


Klargjør trappen : Sørg for at underlaget der du skal legge de nye trappefornyelsestrinnene er jevnt, tørt og rent. Puss tre eller malte overflater slik at limet får godt feste. Mål opp og sag til: Du må bruke en mal når målene på trappetrinnene i den eksisterende trappen skal overføres til fornyelsestrinnene.


Trappen er et veldig viktig element i innredningen. Ikke bare av den åpenbare grunnen at den tar deg fra den ene etasjen til den andre, men også fordi den ofte er ganske synlig og utgjør en stor del av gangen eller stua. Det er mange måter å lage trapp på, og her er noen av de punktene du bør vite om. God kvalitet til lave priser.


Trapper , rekkverk, gangbaner og leidere for ethvert behov – produsert i varmgalvanisert stål, lakkert stål, rustfritt og syrefast stål.

Og få din lokale byggmakkers lagerstatus, priser og åpningstider. Trapper Byggmakker har loftstrapper og trappevanger i flere varianter. I over år har Tre- trapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg