fredag 12. oktober 2018

Rom123 abonnement

Norges største magasinvarehus. Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement! Her finner du kontaktinformasjon til redaksjonen, abonementsservice, annonseselgere og markedsføringsansvarlig. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

Dette er bladet som gir deg kreative inteiørideer i kombinasjon med det beste gjør-det-selv-stoffet. Bladet er usnobbete og lekkert på samme ti med mye godt lesestoff og mange gode tips for lesere som liker å gjøre ting selv. Abonnementet løper inntil du sier opp. Målgruppen er interiørinteresserte kvinner på 25–år. DIY-prosjekter, smarte tips og geniale videoer.


Serien sendes mandag-torsdag kl. Billige abonnement for alle behov. Du finner mobilabonnementet som passer for deg her!

Bladet presenterer oppnåelige drømmer på interiørfronten. Miksen er lekre og inspirerende boligreportasjer, nyheter og småstoff om trender, tips til fornyelse og enkelt gjør-det-selv-stoff. Og selvfølgelig masse supert shoppingstoff! Finn inspirasjon til hjem og hage her- de beste magasinene med tips om interiørdesign! Få tips og bli inspirert til å skape ditt unike drømmehjem med vakre detaljer.


Du er alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, men om ærende gjelder et abonnement kan du også ta direkte kontakt med magasinets forlag. Bladet har reportasjer, tips og gjør-det-selv guider på friske og fargerike sider. Bladet utges av Egmont Hjemmet Mortensen ti ganger i året. Et abonnement på magasinet gir deg bladet rett hjem i postkassen. Hjemmesnekret er en praktisk hobbybok for alle som har et ønske om å snekre selv.


Din digitale bladhylle på nett og mobil! Rom1abonnement med gave. Hver fjerde uke kommer det en splitter ny bok stappfull av ablegøyale og spennende eventyr med Donal Onkel Skrue, Ole, Dole og Doffen og alle de andre kjente og kjære figurene fra Andeby. Det er 2sider i hver bok, og det beste av alt: Bare nye historier du aldri har lest før!


Alltid bla magasiner og aviser til kampanjepriser på Bladkongen! I oppsigelsesmail en skrev jeg at jeg ikke ønsket å bli kontaktet med nye tilbud. Det tok nøyaktig tre timer før jeg både ble oppringt og fikk mail med nye tilbud om abonnement.

Dette synes jeg er dårlig stil, og håper er noe dere ikke gjør igjen. Har du spørsmål om abonnement , ta kontakt med kundeservice. Er du abonnent kan du lett administrere ditt eget abonnement her.


FØLG KAMILLE PÅ SOSIALE MEDIER. Hvis gjesterommet også er et arbeidsrom, kan du bygge en veggseng slik at du kan skjule sengen når den ikke er i bruk. Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler, Premier League og de beste seriene før de vises på TV!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg