fredag 28. september 2018

Blå blomst egersund

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Finn laveste nettpris her. Bestill drømmeferien med Agoda. Tilsvarende på same sted utvending. Egersund Blå Blomst 1kr.


Tallerkene fremstår som svært lite brukt.

Selges samlet kr 400. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Lite skår på undersiden av lokket, sees ikke når det er på. Stempel : NORSK FLINT EGERSUND. PP-stråmønster deler med blått stempel, 300.


May På jakt etter gammelt servise. Min farmor hadde et servise som var hvitt i bunnen med tett i tett med. Det er hvitt med en blå kant som kan ligne noe blomster.

Servise – Blå Blomst – Royal Copenhagen – Oslo – Ønsker du å supplere med. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Jeg har flere ulike deler i norske serviser til salgs i butikken. Disse kan dessverre ikke legges I handlekurv så lenge de står som reservert. Frakt med andre varer blir maks 1kr inntil. Ingen skader på porselens-hus.


Lokket mangler en liten trebit innerst mot rygg, samt litt maling-slitt. Vi har en koselig butikk i Okka by på senteret Amfi Eikunda. Godt utvalg i blomster , planter og interiør. Våre dyktige blomsterdekoratører hjelper deg med blomster til alle anledninger.


Bryllup, fest, hverdagen, begravelse. Vi leverer blomster på døren dager i uken. Vi formidler blomster i hele Norge og resten av verden via Interflora. Tilstand: skålene er i god stand alderen tatt i betraktning. Noen brune flekker i en skål, noen merker i glassur i en annen, litt brunt på kantene på noen.


Kun normale bruksspor ellers. Eidsberg, Indre Østfold.

De er i noe dårlig stan men er fine til dekor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg