torsdag 27. september 2018

Hus arkitekter as

Legg inn anbud gratis hos oss! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Se detaljerte kart, skråfoto, veibeskrivelser m. Kontoret ble etablert 17.


I dag har kontoret medarbeidere, herav arkitekter , en interiørarkitekt og en sivilingeniør.

Vi påtar oss alle typer oppgaver innen arkitektfaglig prosjektering og arealplanlegging. Vi har bred kompetanse og lang erfaring som vi har bygget opp gjennom mange år. Vi satser på kontinuerlig kompetansebygging for å kunne fremstå som et moderne og fremtidsrettet arkitektkontor. Hus Arkitekter As - arealplanlegging, akustikk, arkitekstkontor, bolig, arkitekt , interiørarkitekter, hus , arkitektoppdrag, prosjekt, arkitektfirma.


Mestergruppen Arkitekter , som er en del av mestergruppenkonsernet, har solid erfaring og kunnskap innen byggprosjektering. Vi har spesialisert oss på småhusbebyggelse slik som eneboliger, flermannsboliger, lavblokker og mindre næringsbygg. Du finner oss nå på våre nye nettsider.

OPUS arkitekter as, Og Arkitekter AS og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner HOLON. Det vil Holon bygge videre på. Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon. Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum. Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet.


Våre ansatte består av seks arkitekter , to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom. Hus arkitekter AS fra , Trøndelag. Agraff arkitektur AS Agraff Arkitektur er en gjeng med engasjerte, pålitelige og prisvinnende arkitekter. HUS arkitekter nå også medlem av Grønn Byggallianse.


Prosjektet er underveis, og er nå i en samspillsfase. TAG trenger seniorarkitekter! LPO arkitekter har prosjekter innenfor plan, arkitektur og utstilling. Bergens Arkitektur- og byutviklingspris!


Vi lager helhetlige løsninger for våre kunder og samfunnet for øvrig der både innovasjon og. Arkitekt LMR arkitekter Fotograf Bilde tekst SiO planlegger nye familieboliger for studenter på Kringsjå Studentby.

Boligene skal bygges i miljøvennlig massivtre med solceller på tak og to veggfasader og blir forbildeprosjekt i FutureBuilt. Lund fått oppdraget med ombygging og rehabilitering av Lilleby skole for Trondheim kommune. Skolebygget er tegnet av arkitekt Lars Solberg og er registrert med høy antikvarisk verdi.


Vi holder til i Trondheim sentrum og har medarbeidere, herav sivilarkitekter, interiørarkitekt, en sivilingeniør. Virksomheten er i størst grad knyttet til offentlige bygg som helsebygg, undervisning og barnehage samt til private aktører innen bolig og næringsutbygging. Plan, arkitektur og landskap.


Vi tilbyr tjenester til offentlige kunder, private selskap og enkeltpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg