torsdag 13. september 2018

Jotun sparkel fin

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Jotun gipsplatesparkel fin. En lettsparkel som benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Den egner seg godt til bruk ved skjøt- og flekksparkling av gipsplater samt andre bygningsplater. Les tester og omtaler før du kjøper. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.


Benyttes til skjøt-og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater.

Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Forhold under påføring Underlagets temperatur må være min. Tørketider Tykke lag, lav temperatur, høy luftfuktighet og liten luftbevegelse forlenger tørketiden. Fingradert sparkel for bruk til maskinell påføring.


Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. JOTUN SPARKELREMSE legges i den våte sparkelen og presses godt inn med en bredsparkel. Fjern overskytende sparkelmasse.


Sparkel gipsplater fin. En lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer. Jeg har sparklet alle rom i huset med Byggmax sparkel - først med grov så med fin - og det har ikke vært noe problem i det hele tatt. Når en bruker mer enn 1spann så blir jo forskjellen ganske stor.


Perfekt for sparkling av tak og vegg. Lite sig og lite krymp. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg Bygger ´n Klubben Finansiering med.

Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Sparkel , kitt, fugemasse Til sliping av sparkelmasse benyttes slipepapir eller filsebrett. For å oppnå best mulig resultat bør det sparkles ganger.


Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg