mandag 10. september 2018

Stora vinglas

Vinglas för finsmakare. Oavsett vilken druva du föredrar, så har vi de perfekta glasen för din njutning. Rödvinsglasens större kupor framhäver aromen och dofterna, medan vitvinsglasens mindre kupor håller vinet svalt. De är helt enkelt designade för att göra din upplevelse av drycken starkare!


Hos Cervera hittar ni alla vinglas ni behöver på bordet, vi har alla de mest kända varumärkena. Vissa av våra vinglas är speciellt framtagna för att vara lite extra tåliga och diskmaskinssäkra, vilket kan vara skönt om man är ute efter glas som ska användas till större sällskap.

För den som är ute efter tåliga vinglas till sommarens picnics och utflykter rekommenderar vi våra tåliga och snygga vinglas i akrylplast. Alltid snabb leverans! Från långa smala champagneflöjter till stora breda vinglas som de som används för röda viner, har valet av vinglas mycket att göra med den smak av vin du köper. Till exempel, om du köper ett Chardonnay som åldrats i ek, bör du välja ett vinglas med stor skål då oxidationen förbättrar smak och arom.


Har du tröttnat på att ständigt behöva fylla på ditt tomma vinglas ? Glaset rymmer nämligen ca 7ml av valfritt vin. CHABLISS stora vinglas 4-pack. Stilrena och prisvärda glas för lite extra lyx till vardagen eller när.


Den stora kalksten av detta vinglas ger vinets andningsutrymme.

Detta gör det möjligt att utveckla de olika aromen i rött vin. Här hittar du fina glas för alla tillfällen. Vi har slipade glas till fest och finmiddagen, praktiska glas i hårdplast till picknicken eller barnkalaset och udda. I jakten på perfektion utvecklade Zalto sina vinglas inspirerade av jordens lutningsvinklar. Kurvorna på kuporna är lutade med 2och grader.


Denna teknik utvecklades av romarna, vilka använde dessa lutningsvinklar i behållare både för mat och dryck, både för att hålla innehållet fräschare och att förstärka smakerna. Jättestort vinglas med texten “They say… One glass of wine a day keeps the doctor away! Tanken är att man håller i stjälken när man dricker för att undvika att vinet värms upp av kroppstemperaturen. Så det korrekta sättet att hålla ett vinglas är att hålla i stjälken eller foten, aldrig i kupan. En glassort kanske inte alltid passar alla, vi har allt ifrån små till stora , lätta till riktigt tunga glas.


Vattenglas, mjölkglas, saftglas och andra dricksglas. Som en tumregel säger man att unga viner ska serveras i små glas och stora , rika viner i stora glas. Om man häller ett fint och delikat vitt vin i ett enormt vinglas kan vinets arom försvinna och om du serverar ett fylligt rödvin i ett litet glas är det begränsat med aroma som frigörs.


Giant vinglas med plats för en hel flaska rött eller vitt vin. Ett stort vinglas för alla som älskar vin. En stor gåva för vinälskare och vinkännare. Vi erbjuder säkra betalningar med faktura, kort, delbetalning eller bankgiroöverföring.


Välkommen till vinglas.

Här finner du vinglas till såväl entusiaster som nybörjare, med ett brett utbud från de största och mest välrenommerade producenterna. Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg