tirsdag 4. september 2018

Mørk eik beis

Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. HRD BEIS Mørk Eik. Herdins Ekte beis , et fargestoff i pulverform som du løser opp i kokvarmt vann. Beisen har ikke bindemiddel og er derfor ren og klar. Beis spritbeis mørk eik 25ltr.


Mørk eik beis

Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Fargeemnene trenger inn i treet og gir en transparent fargesetting. Resultatet blir en levende overflate med høy trefølelse og dybde. Dette er en høykvalitets polyuretanlakk som er spesielt godt egnet for kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc.


Liberon Bistrot lakk er ypperlig å benytte som toppstrøk over beis. Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen.


Mørk eik beis

Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Herdins Lakkbeis Aqua beiser og lakker samtidig og gir en god grunnbeskyttelse for treet. Den er lett å jobbe med og gir et vakkert og jevnt resultat. HERDINS BEISPULVER VANNBASERT 9G MØRK ANTIKK EIK HERDINS EKTE BEIS.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Mørk Eik 5Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne. Utemaling, - beis og -olje. Saga linolje liter mørk brun.


Mørk eik beis

Ekte beis passer best til ubehandlede tremøbler og treverk innendørs. Den tørker fort og gir en vakker og fyldig beisnyanse med en halvblank overflate. Lysekte trebeis som gir fantastiske farger på treskaftet. Pulverbeis som blades ut i vann.


En pakke holder i hvertfall til 50. Den høye transparensen gjør at Ekte beis virkelig framhever underlagets årringer og struktur. Den gir også den dybden i fargen som mange forbinder med beiset tre.


Brukes på trehvitt underlag, nytt eller. Spesielt godt egnet for trapp, kjøkken, baderom, møbler, paneler, listverk etc. Bistrot lakk kan brukes direkte på ubehandlet treverk og tidligere lakkerte-, oljede- og malte overflater. Gir laseringseffekt på malte flater. Ypperlig som toppstrøk over beis.


Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit. Kan brukes på ubehandlet treverk, lakkerte eller oljede overflater.


Bistrotlakk er også ypperlig å bruke som toppstrøk over beis. De fargede lakkene er silkematte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg