mandag 3. september 2018

Koldtbord dåp

Koldtbord dåp

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Mamma lager alltid koldtbord for oss. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Hun har karbonader, kabaret, laks, kalkunbrust, halve egg med reke og majones, roastbeef, m. Ligger bilder fra dåpen på min side. Vi er stolte å la dere oppleve en. Våre menyer er laget med ferske råvarer fra bunnen av.


Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Catering til dåp – en stor begivenhet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Spør oss om catering til dåp. Skal du arrangere dåp ? Dåpen er en viktig og høytidelig anledning.


Dåp er en tradisjon – fortsatt møtes slekten til barnedåp og ønsker det nye familiemedlemmet velkommen. Våre koldtbord metter godt og byr på god variasjon i utvalget. Hva med en kombinasjon av et tradisjonelt koldtbord og spennende tapas? Bare ta av lokkene når dere er klare til å spise og nyt maten. Så vidt jeg vet ble det servert koldtbord i dåpen min.


Hun mener hemmeligheten bak et vellykket koldtbord ligger i planleggingen. Til kaffen hadde vi 4-kaker. Fikk masse hjelp av familien! Noe kan du lage selv, og noe kan du kjøpe ferdig.


Koldtbord dåp

De fleste finner noe de liker på et koldtbord , du kan selv kombinere det tradisjonelle med mer moderne mat. Men de små krabatene merker sikkert at familie og gjester koser seg. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette.


Stort utvalg av diverse koldtbord retter, klikk her for å se alle rettene. Tradisjonelt koldtbord (minimum personer) Huset’s Røkelaks med eggerøre, Ørretfilet med sitrussalat, BBQ kylling med yoghurtdressing, Roastbiff med remulade og potetsalat, Spekeskinke med melonsalat Elgkarbonader med stekt løk, Frisk blandet salat og dressing, Hjemmebakt brød og smør. Vi har lang tradisjon for å døpe barn i Norge. Det gjør dåpen til en høytidelig begivenhet.


Koldtbord dåp

Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste. Dåp en samling rundt barnet, med familie, venner og de man har nær. Ikke gjør det for vanskelig for deg selv.


Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat, sier TV-kokken. Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. Passer perfekt til Konfirmasjon, Bryllup, bursdag, dåp og alle andre anledninger. Nå blir det dåp med laks og eggerøre på samme fat. Alle jeg ber har gjort det sånn i demmes sammenkomster der de har hatt koldtbord.


Fra gammelt av var dåpen den beste beskyttelse mot onde krefter, og det var lovpålagt å døpe barnet få dager etter fødsel. TRADISJONELT KOLDTBORD. Det er i dag vanlig å døpe barnet ved 3-måneders alderen. Her kommer det en huskeliste over ting du bør tenke på når dere skal ha en dåp.


Se våre selskapsmenyer, tapas eller koldtbord menyer. For deg som ønsker en kortfattet liste finner du den her. Skulle dere ønske annet så ta mer enn gjerne kontakt.


Koldtbord dåp

Vi lager gjerne ut i fra både.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg