onsdag 26. september 2018

Sofabord oljet eik

Sofabord oljet eik

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Flere forskjellige modeller og priser. Handle raskt og enkelt på Ellos. Stilfulle designede stuebord.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Robust sofabord i et moderne industrielt design. Narvik er laget av oljet eike finer, og hvert produkt er unikt.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Oakland har både butikker og nettbutikk. Et stort uvalg av møbler og Norges største utvalg av hagemøbler.


Sofabord oljet eik

Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox. Vi har en rekke ulike sofabord i forskjellige materialer, former, farger, stiler og størrelser. Velg mellom moderne og minimalistisk, til lyst og skandinavisk, røft og rustikt- til klassikere i tre og praktiske sofabord med ekstra avlastningshylle under. Rustikk alm, lys eik , hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt! Stort utvalg og lave priser.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Brukt bord oljet eik. Plata har slått seg noe - se bilde - derfor gibortpris for oljet eik. Rimelig - oljet eik sofabord 3kr. Stuebord i oljet eik.


Sofabord oljet eik

Unike sofabord Møbel-land. Kvadratisk sofabord i oljet eik. Sofabordet kan brukes enten alene eller i par som gir større fleksibilitet i innredningen enn bare et stort sofabord. Sofabord i eik , i svart, sofabord med oppbevaringsplass.


Trepanel i oljet eik kr. Vi tar forbehold om at feil i priser, bilder og teknisk informasjon kan forekomme. Et klassisk og solid sofabord i massiv eik (fingerskjøtet) som er hvitoljet. Det har også en praktisk underhylle til diverse oppbevaring og god høyde.


Bordet har en oval plate og har derfor ingen skarpe kanter eller hjørner. Vedlikehold: Må oljes jevnlig. Som nytt salongbord i oljet eik selges. Lengde 140cm, bredde 80cm og høyde 50cm. Lomma er et stabilt salongbord i massivt, oljet eik men fine detaljer på bordplaten.


Salongbordet har en underhylle der magasiner og bøker. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg