fredag 28. september 2018

Lom camping

Lom camping

Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Leilegheiter med stove, kjøken og bad. Plass for bubil, campingvogn og telt. Fint utgangspunkt for turer til fots, sykkel eller bil.


Lom camping

Galdhøpiggen, Glittertin Besseggen. Kort veg til Vestlandets fjorder, Geiranger og Sognefjorden. Self- catering apartments. Jotunheimen Panorama.


Her finn du leilegheiter med stove, kjøken og bad. Man kan både bade og fiske i elva. Det er en liten lekeplass for barn her. Vis du vil ligge i telt har vi telt plasser ved vannet.


Lom camping

Vi har også små hytter med bad. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med eget bad og kabel-TV. I loved the decor, the location, the amaxzing dinner and the sumptuous breakfast spread.


Our room was lovely, and the property has lots of traditional Norwegian charm. Plasser for bobil campingvogn og telt. Norske stedsnavn på Yr er hentet fra Kartverket.


Lom camping

Denne campingplassen har ikke ferskvann men en liten utedo. Man må derfor gå et par hundre meter for å komme til sanitæranlegget her. Vi gjør oppmerksom på at vi advarer mot å bruke elvevannet til drikke eller matlaging, fordi det er brevann. Et flott utganspunkt til toppturer i fjellet, fiskeelv og vann, grottevandring, breturer, ridning, klatrepark og mye mye mer!


I vårt moderne, men tradisjonsrike hotell kan vi tilby komfortable og moderne rom. Matservering i koseleg spisesal og kafeteria med stor uteservering. Camping site for caravans and tents.


Fossheim vart i si tid bygd av Th. Ynskjer du å vera nær sentrum og dei fasilitetane som fylgjer av det kan du velje mellom både camping , hytter, motell og hotell. Tidlegare har dette vore gjort pr. Lom i Gudbrandsdalen er en kommune i Oppland fylke.


Familienwohnungen für Selbstversorger. Den grenser i nordvest til Skjåk, i nord til Lesja, i øst og sørøst til Vågå, i sør til Vang og i sørvest til Luster. Navnet kommer av sletteområdet Loar ved det som i dag heter Lom stavkirke. Nettbutikk Smak i Lom.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Her er god plass for telt, campingvogner og bobiler. Totalt har vi hytter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg