fredag 28. september 2018

Bordbrikker i tre

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Brikker sparer ikke bare på duken eller bordet.

De kan også være veldig dekorative og gjøre bordet mye vakrere. Her i vår nettbutikk finner du flere ulike bordbrikker , som bordbrikker i plast, spisebrikker i plast, brikker til glass og mye mer. Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest. Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre.


Oppdater borddekningen med nye spisebrikker og glassbrikker. Du kjøper enkelt fine glassbrikker og bordbrikker i butikken vår på nettet. Vi tilbyr også fine glassunderlag som passer til alle anledninger, og som gjør borddekningen komplett.


Kom inn, og finn favorittene dine!

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Spisebrikker og bordbrikker til hverdag og fest. I en travel hverdag hjelper bordbrikker å holde bordet rent og pent ved å samle matsmuler som enkelt kan kastes i matavfallet.


En bordbrikke kan gjenspeile måltidet, begivenheten eller årstiden. Vi har samlet et utvalg av bordbrikker og dekkebrikker, slik at du skal kunne finne en serie som passer. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Flotte bordbrikker som beskytter bordet mot søl eller varme, blir en flott del av.


Velg blant sesongens bordløpere og bordbrikker i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos. Tøffe bordkortholdere i ekte tre. Sett med bordbrikker med snøfnugg design. Legg ved boks til å oppbevare de i, plass til stk i en boks.


Eksklusive bordbrikker i ekte tre , stk 2kr. Nydelig dus tre utskåret bordnummer i numrene 1-12. Kommer med en base slik at de kan stå selvstendig på bordene. Design i butikk og på nett.

Velg type, farge og kvalitet etter sesong og stil. Sprit opp middagsbordet med en bordbrikke i flotte farger. Vi har bordbrikker både med mønster og enkle brikker som passer til din smak og.


En brødkurv skal være med å pynte opp bordet under frokosten, eller under en lunsj ute i hagen. Brødkurven skal samtidig være praktisk og kunne. Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker. De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til.


Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg