fredag 14. september 2018

Selvaag utleie

Selvaag Utleiebolig En profesjonell boligutleier. Ved å tilby nye boliger i utleie med profesjonell forvaltning søker selskapet å etablere gode bomiljø for våre kunder. Selskapet har som målsetning å profesjonalisere utleie av bolig innenfor forsvarlige økonomiske rammer. Selskapet investerer primært i hel- og deleide datterselskaper, men også i selskaper som kontrolleres og utvikles sammen med andre medinvestorer. Er du klar over at inntekten for utleie av del i egen.


Selvaag utleie

Boligprosjektet vil bestå av totalt ca. Hvorfor ikke finansiere boligkjøpet ditt med utleiedel? Helt nye og moderne leiligheter på Lørenporten med gode kvaliteter.


Kort vei til det du trenger av butikker og tjenester, og få minutter til T-bane. Du kan velge å sende faktura via post, EHF eller per mail, men vi ønsker primært å motta via EHF så langt det er mulig. Nå vil de inn i utleiemarkedet igjen, og kjøper portefølje med verdi på tre milliarder kroner, skriver Dagens Næringsliv. Jeg er glad for at Ellen vil lede denne viktige satsingen.


Selvaag utleie

Vi tilbyr nå muligheten for ukes- eller langstidsleie av flotte, moderne 2- og 3-roms leiligheter med god standard. Strøm, vann, sengetøy og håndklær inngår i leien. Vi får stadig bedre score fra våre gjester: vi har nå en gjennomsnittlig score på (av 10) hos booking. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Målet er å bli Norges ledende utleier av nyere boliger. I tillegg til dette, har de nylig annonsert et kjøp av en utleie -portefølje til en verdi av tre milliarder kroner. Dette gir deg som aksjonær en diversifisering innenfor de ulike segmentene i boligmarkedet. Vi tar oss av hele prosessen – profesjonell utleie og boligforvaltning fra a til å. Prosjektet består av totalt 1leiligheter.


Selvaag utleie

Fellesområdene står i dag ferdig med eksotiske planter og palmetrær, som skaper en fin atmosfære mellom husene, rundt svømmebassenget og boblebadet. Alle våre boliger er godkjente for utleie. Boligene tilfredsstiller alle formelle krav for utleieboliger. Ryddig og oversiktlig. Vi ivaretar leieforholdet fra A til Å. Samlet har de nå investert for nesten en halv milliar bare i Bergen.


Ved kjøp av Plussleilighet i Alfaz del Sol, kan du selv velge om du vil bo fast i boligen eller benytte den til utleie. Vi har lang erfaring med utleie av alle typer boliger i Oslo og Akershus. Dyktige og engasjerte meglere som kjenner markedet.


Selvaag utleie

AS Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Selskapet har foreslått en privatfinansiert modell for Husbanken, som i så fall vil bidra med grunnlån.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg