onsdag 19. september 2018

Sitteplate reinskinn

Vårt sitteunderlag i reinskinn gjør rasten i lyngen ekstra deilig. Varmere sitteunderlag får du ikke. Reinskinn isolerer godt og egner seg svært bra som sitteunderlag. En sitteplate i reinskinn er noe av det varmeste du kan sitte på.


Sitteplate reinskinn

Den isolerer meget godt selv på snø og is og egner seg derfor til alt fra dagsturer i skog og mark til isfiske. Impregneringen sørger for at sitteplaten ikke trekker fukt selv mot våte underlag. Garvet og impregnert skinn som tåler fukt.


Espegard Villmark Polar - sitteplate i reinskinn er impregnert skinn for utebruk. Dette er mest sannsynlig det varmeste sitteunderlaget på markedet! Etter å ha prøvd dette forstår man hvordan reinsdyr overlever rekordlave temperaturer – De er nesten selvvarmende. Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. Våre reinsdyrskinn er garvet.


Sitteplate reinskinn

Reinsdyrskinn vil alltid avgi noe hår og er derfor ikke egnet til bruk innendørs. Passer fint på bålbenken eller i. Du vil også finne sitteplate og oppblåsbart sitteunderlag. Granberg Sitteunderlag av reinskinn , ca m2.


Selv om vi gjerne har med oss reinskinn på tur, tar det selvfølgelig stor plass, og det blir mer å bære med seg. Men så skaper det jo også en ekstra god stemning rundt bålet. Eller, så kan du jo gå for den klassiske - avis i pose! Billigere blir det kanskje ikke?


Sitteplate reinskinn

Har du gjort deg noen erfaringer på sitteunderlag-fronten? Be om pristilbud på ønsket antall. Skinn på lagt oppå benken i kjøkkenet eller på hytta. Flere skinn kan syes sammen, osv. Skinn kan deles på langs og gi mange meter sitteplate i f. Se vårt store utvalg av reinskinn.


Vi har ulike varianter og størrelser! Fornøydgaranti - 3dagers åpent kjøp. Rå kvalitet til garantert best priser! Deilig og varmt sitteunderlag i reinskinn for tur og utebruk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Sitteplate reinskinn

Skinnet er garvet og impregnert slik at det tåler fukt og røyter mindre. Våre reinskinn er impregnert og av beste kvalitet, for utebruk gjennom hele året. Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag.


Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg