tirsdag 4. september 2018

Overpronasjon sko

Siste mote til gode priser. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå. Finn overpronasjon sko hvis du ser nå. Kjøp sko i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil.


Overpronasjon sko

En fot som overpronerer er myk og har ofte lav fotbue. Når man ser på fotavtrykket, kan nesten hele fotsålen være nedi underlaget. For å forebygge skader trenger denne foten en sko som er stabil, og som motvirker innoverbevegelsen. Dersom man overpronerer kan man noen ganger se at ankelen heller innover når man står eller går.


På godt brukte sko kan du ofte se at skoene blir slitt på innsiden, spesielt ved helene. Ettersom overpronasjon kan føre til endel plager, er det viktig med forebygging. Lett sko for lange og rolige. Skoen egner seg for lengre l. Overpronasjon er den rullende bevegelsen innover som foten gjør når den treffer bakken. Du har sikkert sett mange ute på gaten, som har tråkket ned skoene sine på innsiden, og hvor hælene faller innover (se bilde).


Overpronasjon sko

En lett pronasjon er på ingen måte farlig eller skadelig. Det er når pronasjonen blir for grov at det kan oppstå problemer, dette kalles for overpronasjon (eller flat fot). Du ser ofte på fotavtrykk om du har overpronasjon , for eksempel fra våte føtter når du kommer ut av dusjen. Ja, overpronasjon innebærer at foten synker innover, og forårsaker en feilstilling fra foten som påvirker fot, ankel, kne, hofte og rygg. En pronasjons såle motvirker effektivt feilstilling og bidrar til et mer korrekt steg.


Jeg har en veldig lavt fotbue, nesten plattfot, kan denne sålen hjelpe meg? Se etter nøytrale løpesko i resultatlisten for å få sko tilpasset deg. Det kalles overpronasjon når ankelleddet knekker innover når du setter ned foten i løpesteget.


Overpronasjon sko

Det finnes mange sko med støtte for overpronasjon , men de fleste av disse er beregnet på løpere som lander på hælen og ruller igjennom hele steget. Dersom du lander lenger frem på foten, bør du velge en sko med lavere høydeforskjell på hæl og forfot (dropp) enn de vanligste modellene, men som samtidig har støtte for overpronasjon. Man bør også bruke en stabil sko med en fast hælkappe.


Ved løping, er det viktig med gradvis økende treningsmengde. Sko som skal korrigere vridninger i foten, såkalt overpronasjon , kan faktisk øke sannsynligheten for skade, ifølge Schelde. I flere av studiene jeg har undersøkt er det brukere av overpronasjonssko som har størst sannsynlighet for å bli skadet under trening. Det var også brukerne av slike sko som rapporterte om flest smerter under. Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom.


Overpronasjon sko

Det er når man opplever vondter at overpronasjonen bør korrigeres ved hjelp av stabile sko eller endringer i løpeteknikk. Samme om du overpronerer er det ikke sikkert du trenger sko med støtte for overpronasjon. Jeg overpronerer kraftig selv, løper relativt mye og bruker like mye nøytrale sko som sko med støtte. Har du foreks en BMI på så trenger du ikke å løpe i Asics Gel Kayano.


GaitLine er ikke balanse- sko som føles ustabile eller som du må øve deg på å bruke – du bare tar dem på og begynner å gå. Når man tar på seg et par sko , blir skoene umiddelbart en faktor som påvirker hvordan hele kroppen vår beveger seg. Enkelte sko gjør at vi får umiddelbare feilstillinger som vi gjentar igjen og igjen i hverdagen. Hos XXL har vi et stort utvalg joggesko og løpesko til herre fra kjente merkevarer som Nike, Asics og Adidas til lave priser. Se hele utvalget her og kjøp online.


En løper som er plattfot og pronerer vil både være mindre skadeutsatt, løpe raskere og mer energieffektivt i en stabil sko enn i en ren lettvektssko. En løper med høy fotbue kan verdsette en sko med fleksibilitet, og søke en sko som tilrettelegger for en stegavvikling som ikke er for belastende for korsryggen. For å motvirke tretthet og smerte i føttene, kan det ofte hjelpe med en god såle i skoene eller ekstra avlastning for hæl eller tær. Her finner du et godt utvalg.


HOKA går i US mens og US womens størrelser. Har du et par løpesko fra et annet merke fra før, kjøper du den samme US størrelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg