fredag 21. september 2018

Kommoder bohus

Finn din favoritt på ellos. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser.


Ved å klikke på en av kommodene nedenfor, kan du lese mer informasjon om mål, produktegenskaper, montering og farger.

Her kan du også se flere bilder slik at du kan visualisere hvilken kommode som vil passe perfekt på ditt soverom. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.


Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder , nattbor reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik.

Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Ta en titt i vårt fantastiske utvalg av kommoder , finn din favoritt og legg senere en bestilling i fred og ro. Vi tilbyr trygge leveringer, alltid lave fraktkostnader og dagers angrerett.


Vi har alt fra kommoder i klassisk design til trendy og tidsriktige kommoder. Har du plass langs en vegg på soverommet kan en rekke med kommoder være en smart og visuelt flott oppbevaringsløsning for klær og andre ting. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Hos JYSK har vi et stort utvalg kommoder til fornuftige priser. Vi har dagers prisgaranti - Kjøp online på JYSK.


Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger. Hos oss finner du alt fra en vakker rokokko kommode i valnøtt eller en gustaviansk kommode i mørkebrunt tre, til en stilren og moderne kommode i hvit eller svart høyglans – for å nevne en brøkdel av de kommodene vi har i vårt sortiment. Innred på en måte der du kombinerer det estetiske med det praktiske.


Trademax har samlet et stort sortiment med praktiske kommoder i forskjellige farger og stiler. Alt for att du skal kunne finne oppbevaringsmuligheter som enkelt passer inn i ditt miljø.

Velg en kommode som passer inn i din innredning! Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. En kommode gjør seg godt på barnerommet, eller til småklær som sokker og undertøy. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk Hos oss finner du alle typer kommoder. Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass.


Hos oss kan du finne en flott høy kommode , eller en lav kommode som passer lett inn. En kommode kan brukes på mange steder i huset - på soverommet, i gangen og på barnerommet. Vi produserer kommoder i flere stiler og i ulike størrelser, slik at du kan bruke dem der du ønsker. Nytt av i år er at kommodene er utformet slik at de kan settes sammen for å gi optimal og individuell oppbevaringsplass.


Er du på utkikk etter møbler med enkelt og stilrent design? Da kan MALM-serien være noe for deg. Serien er full av smarte ideer, som oppbevaring under senga og en kommode som også fungerer som nattbord. Møblene i MALM-serien kommer i flere farger.


En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg