onsdag 12. september 2018

Forhekk felleskjøpet

Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her! Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Vi har förhekker på lager for omg levering. Galvanisert forhekk med tak, spiseplasser med tette.


Forhekk felleskjøpet

Felleskjøpet nettbutikk – Tak for Krybbeformet fôrhekk fra IAE. Kellfri er et Svenskt firma som konstruerer og produserer maskiner og tilbehør til landbruket. Et av produktene firmaet er store på er forhekker. De kommer i alle størrelser.


Alle drifts-, anleggs-, og transportmidler som skilles ut som egen enhet og avskrives, kan. Til husdyr har vi produkter fra Kramp, Kellfri og Norgesfôr. Fjøs og stallartikler. Desinfeksjon og rengjøring. Leveres fra 4-m bredde og m, m og 4m lengde.


Forhekk felleskjøpet

Til bruk i plansilo anbefales også den tynnere vakuum filmen under overplasten for beste resultat. Egnet for mindre rundballer m. Ta kontakt på e-post med ditt postnr for tilbud levert hjem til deg. Passer til forhekker ø180. I vedlikeholdsfri glassfiber, komplett med tak, for sau.


Har en dyr med horn bør en bruke forhekk uten toppring. Grindene langs sidene slåes bakover og danner en trakt når dyrene lastes inn. Akkurat nå har vi gode tilbud på produkter til landbruket! På disse sidene ser du våre produkter til norsk landbruk.


Forhekk felleskjøpet

Grindene slås ut og danner en trakt bak på hengeren når dyrene. Besøksadresse: Sandvikvn. Med horisontale ringer. Den sikreste modellen for sauer med horn.


FORHEKK STORFE MED TOPPRING. Sjekk om varen er i din. Tak som beskytter maten til sauen! JYFA- Forhekk for hest og hjort Forhekkene for hest er også velegnet for hjort, legg merke til bilde nummer - taket er grønt for at Forhekken skal gli bedre inn i miljøet for hjorten.


Forhekken er spesiallaget for hest, åpningene er tettet slik at hesten ikke får sparket inn i hekken og ødelagt seg. Plass til inntil rundballer. Sauen skyver innover etterhvert som rundballen minker. Last inn fra ende eller ovenfra. Denne kan leveres med eller uten tak.


Forhekken kan åpnes slik at man kan legge inn Rundballer uten frontlaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg