tirsdag 4. september 2018

Overnatting i lom

Overnatting i lom

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Overnatting I Lom Prismatch. Sentrale beliggenheter.


Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Her tilbys gratis Wi-Fi og rom med eget bad og kabel-TV. Lom stavkirke ligger 1meter unna. I loved the decor, the location, the amaxzing dinner and the sumptuous breakfast spread. Our room was lovely, and the property has lots of traditional Norwegian charm.


Fossheim Hotell er eit historisk og tradisjonsrikt hotell midt i nasjonalparklandsbyen Lom , omkransa av Jotunheimen, Breheimen og Reinheimen nasjonalparkar. Vi ynskjer å gje deg overnatting i ei roleg, heimekosleg atmosfære. Nordal Turistsenter er eit godt val når du treng overnatting i Lom.


Overnatting i lom

Hjå familien Nordal i Lom kan du ete go heimelaga mat i trivelege omgjevnader. Lom ligger midt mellom de nasjonale turistveiene Sognefjellsveien, Vardresflya, Gamle Strynefjellsvei og Geirangerveien, og er et naturlig stoppested for svært mange reisende. Før i tida måtte ferdamenn (og kvinner) sove i skinnfell på golvet, eller i høyet på låven på Nordal. Brimi Sæter her ved Tesse er setra til garden Brimi i Garmo i Lom.


Men dette er meir enn ei seter. Her er det sjølvsagt dyr av fleire slag, men også seterkafé og middagservering, ysteri, sal av eigne seterprodukt, og jamvel overnatting. I setertida byr vi på overnatting i briskar på låven her. På kjøkenet legg vi vekt på go heimelaga mat som har røter i tradisjonar frå bygda og sæterstell. Etter endt dag ute i naturen ventar ferdigdekte bord.


Velkommen til Lom camping, 3meter vest for Lom sentrum ved rv. Se anmeldelser og bilder. Her finn du leilegheiter med stove, kjøken og bad. Plass for bubil, campingvogn og telt.


På Lom camping bur du midt i nasjonalparklandsbyen Lom , med alle aktivitetar, attraksjonar og tilbo og med Jotunheimen sine høge fjell og flotte natur rett rundt deg. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Lom , leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Lom eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Lom , så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil.


Overnatting i lom

Aktiv i Lom held til på fleire stadar i Lom og Bøverdalen. Parken har ei makelaus plassering med utsikt over store delar av Bøverdalen. Fint utgangspunkt for turer til fots, sykkel eller bil.


Kort veg til Vestlandets fjorder, Geiranger og Sognefjorden. Moderne komfort, god mat, historisk sus og rike naturopplevelser. Galdhøpiggen, Glittertin Besseggen.


Kirken er i dag fremdeles Loms hovedkirke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg