onsdag 19. september 2018

Mikke mus kostyme

Mikke Mus kostymer og tilbehør på ett sted. Nordens største utvalg! Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se vårt store utvalg og bestill her! Vet du ikke hvilket kostyme du vil ha?

Se alle våre alternativer her! Rask Levering: 1-Dager. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Tilgjengelig i størrelsene: Standard og X-Large.


Inkluderer: Helkroppsoverall med jakke, hansker og hodeplagg. Materiale: 1 Polyester.

Vi har dem i alle forskjellige stiler og i alle aldre, og de er perfekte for å hedre Disneys mest berømte mus. De beste kostymene på nettet. Settet inneholder jakke m. Mikke mus inspirert kigurumi kostyme til barn består av jumpsuit med rødt mageparti, knapper og hette.


For ikke å glemme de svære gule skoene han har på foten er Mikke som navnet tilsier en mus. Han kan du passe inn med kostymer fra andre Disney filmer klassikere og generelt Film og TV temaet. Det var vektere ved Securitas AB som ringte politiet. Men nå er det alltid noe som skjer!


Finn din favoritt, og bestill her! Denne lille musen sitt univers er så stort at du vil finne en variasjon av kostymer og tilbehør med henne. Selv om du også vil finne Minni sine antrekk i rosa, prikkene og selvsagt ørene med hennes sløye mangler aldri.


Det hele startet med den glade lille musa Mikke , så hvis man skal være inspirert av tegnefilm og Disney er dette kostymet perfekt. Stort utvalg fra DISNEY. Hos The Fairytale Company vil du finne et stort utvalg av kostymer og utkledninger for barn.


Denne karakteren er elsket av både barn og voksne, verden over.

Han har gjennom årene vært veldig populær blant barn og voksne. Nå har du anledning til å kle deg ut selv og lage en magisk stemning på bursdagsfester eller andre barnearrangementer. Du kan også få oss til å komme kostymert og underholde barn på eventet ditt. Mikke spilte og beveget seg synkront med musikken og dette gjorde filmen til en umiddelbar suksess. Mickey-mousing har siden vært betegnelsen for slikt samsvar mellom lyd og bilde i film.


Bli sjefen over alle Disney-figurer, faren i musehjemmet og musen alle elsker! Informasjon om KLASSISK MIKKE MUS KOSTYME BARN. Som symbolet på alt Disney, er Mickey en internasjonalt anerkjent ikon.


En Mickey drakt er ganske enkel å lage hjemme, og du kan bare trenger å kjøpe noen få elementer. Den ikoniske prikkete kjolen og store sløyfen i håret er det umulig å ikke bli glad av. Et søtt kostyme som kan brukes på karneval, barnebursdag eller Halloween.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg