torsdag 27. september 2018

Gavepakke spekemat

Gavepakke spekemat

I vår varebeholdning finner du et variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet. Vi importerer også et utvalg av den kjente og populære spanske spekematen, som serranoskinke og salami. Gourmetkurven har smakfulle matgaver med spekemat fra Smedstuen Går hjemmelagd gelé og syltetøy, eplemost, sjokolade, kaffe og krydder. Gjennom flere besøk hos ulike spekematleverandører, har vi komponert forskjellige esker fylt med spekemat av høy kvalitet.


Vi har også mange års erfaring innen storhusholdning. Så hva er vel bedre ennå gi viktige mennesker rundt deg gaver fulle av inspirerende smaksopplevelser? Hel Serranoskinke med stativ og kniv.


Fjelltørket fenalår med stativ og kniv pakket i gavesekk. Vi bruker cookies for å støtte din brukererfaring på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettside samtykker du til vår bruk av cookies. Her har du gode tips og oppskrifter til festens forretter og tradisjonelle retter med norsk spekemat.


Spekemat er norsk tradisjonsmat og fast food. Server gjerne med godt tilbehør som potetsalat, frukt, eggerøre, pai eller litt rømme og flatbrød. Perfekt snacks til store og små hele året. Spekepølse, speket reinkjøtt og tørrfisk. Alt laget på tradisjonelt vis og basert på gode råvarer.


Vi har alt frå viltpølser til pølser med ein krydra smak. NB: Vekt kan variere! Spekeskinke er noe vi fleste kjenner til i Norge. Klassikeren saltes og røkes før den blir tørket både på og av bein.


Spekepakken er en fin måte å få god spekemat rett hjem eller som en flott gave. Produktene har god holdbarhet og er smakfulle. Våre nydelige geleer fra Romstad gård er utmerket tilbehør til mat og er noe som også blir satt stor pris på.


JA VI ELSKR SPEKEMAT ! Du finner godsakene i nettbutikken. For å gjøre nettsiden vår så bra og nyttig som mulig, samler vi inn informasjon fra alle dere som besøker oss. Velg blant favoritter som rødvinspølse, elgpølse og baconpølse i vår nettbutikk med spekepølser. Gangstad Gavepakke Salatost, Camembert, Edel Blå, Krydderost, Fikenmarmelade, Gangstad morrpølse, Aquavitgele, Huså Dipkjeks, lita eske Havreflatbrød fra Røra Bakeri, røkt laks, Sylte og Elgsalami fra Inderøy Slakteri.


En gavepakke pakkes pent inn, kan adresseres til hvem du ønsker, velge ønsket leveringsuke og vi legger ved hilsen både fra deg og oss, bare skriv inn ønsket tekst i kommentarfeltet ved bestilling. Bevisst satsing gjennom flere år har gjort oss til en av markedslederne på dette området. Vi har tre kampanjer i året, jul, påske og sommer. Ekstra mørt fenalår av finaste lammekjøt, foredla med teknikkar nedarva gjennom generasjonar. Litt mildare i smaken enn den røykte varianten.


Veldig mange har alt og det er vanskelig å finne på hva man skal kjøpe. Matgaver er det mest populære du kan gi. Hva med en gavepakke med Hognamats spekemat til dine venner, ansatte eller. I noen tilfeller pr porsjon. Det kan kombineres med det aller meste, og med ulikt tilbehør kan du lage spennende smaker til forskjellige anledninger.


Klikk på varen for å se mer. Hos MENY har vi et stort utvalg spekemat av høy kvalitet. Firmajulegaver til ansatte!


Vi har et stor utvalg av produkter til bedrifter i tillegg til våre julegaver til ansatte. Siden jobbes med nå og det vil komme flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg