onsdag 5. september 2018

Rundt spisebord med ileggsplater

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.


Rundt spisebord med ileggsplater

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet.


Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Rundt spisebord med ileggsplater – Familiens favoritt. Trenden med runde bord er det mange som liker.


Hvis du velger et rundt spisebord med ileggsplater , har du dessuten en fleksibel spiseplass som passer både til hverdag og fest. Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Spisebord til eller personer?


Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene? Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk.


Rundt spisebord med ileggsplater

Få plass til gjestene med smarte løsninger. I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen. Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater , bordplater og klaffer som kan kjøpes separat. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord.


Leter du etter et bord til spisestuen anbefaler vi deg til å ta en kikk på våre store spisestuebord med plass til minst personer. Ved kjøp av noen bord på Chilli medfølger det ileggsplater. Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord.


En av grunnene er det klassiske designet – men også fleksibiliteten på at dette bordet kan være veldig lite – og bli veldig langt. Prinsippet med splittede eller doble ben som på denne modellen kan også overføres til andre type modeller. Møbler og interiør på nett!


Hurtig levering over hele landet! Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Bord til lave priser.


Når du får besøk av familie og venner, så legger du bare den praktiske tilleggsplaten i bordet. På den måten har du lett plass til flere rundt bordet ditt. Tilleggsplatene er fremstilt i samme design, materiale og farge som resten av bordet.


Et innbydende rundt spisebord med vakre detaljer – et gedigent håndverk. Runt matbord er i høyeste grad fleksibelt og innbyr virkelig til fest. Når seks ileggsplater benyttes er det plass til personer rundt bordet. Uten ileggsplater passer bordet for fire personer. Et klassisk og tidløst spisebord som er laget av massiv eik.


Et spisebord med muligheter for uttrekk gir alltid rom til en ekstra gjest. Våre spisebord med uttrekk leveres med ileggsplater som lages i bordet, slik at du enkelt kan ta de frem ved behov. Du kan lese mer om spiseplassen og hvor mange du får plass til rundt forskjellige spisebord i vårt nettmagasin Nr.


Hva med et plasseffektivt rundt spisebord , eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet. Kjøp rimelige og moderne spisebord med god kvalitet online fra Trademax. Vi leverer møblene dine raskt hjem til døren din! Stilfulle og funksjonelle spisebord fra BoConcept.


Rundt spisebord med ileggsplater

Tilpass ditt eget spiseområde – velg mellom ulike størrelser, former og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg