onsdag 5. september 2018

Alpina rcl test

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Kjøp Alpina Rcl hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer!

Lettere og svært presise. Klassisk Racing skisko for den aktive og mosjonister. Overdel i et stykke, minimalt med sømmer. Plast hælkappe med justering for bedre hold av foten. Dry membran holder deg tørr og varm.


Flate lisser holder foten på plass. Alpina CCL, En skisko for supermosjonisten fra Alpina. Unikt snøresystem med flate lisser og snøring helt frem.

Les tester og omtaler før du kjøper. Ny modell av Fusion serien til Alpina ! Flott klassisksko for de som ønsker. Hælkappe med justering for bedre passform og nupper av silikon som holder foten på plass. Rottefella NNN RRacing såle med myk klassisk fleks gir god stabilitet og komfort. Thinsulate isolasjon gir ekstra varme.


Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko. Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn. Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. Finn laveste nettpris her.


RCL klassiske langrennssko fra Alpina er fra Racing linjen og sikter etter skiløpere, som trener seriøst, konkurrerer eller bare vil ha en god passform med god kraftoverførsel til mer avslappet skiløp. Anatomisk formet innleggssåle sikrer høy komfort. Hælkappen kan justeres til best passform. Alpina RCL har Alpinas nye hælkappe med silikonnupper, for bedre hælhold. RCL Summer er et par glimrende rulleskisko fra Alpina for bruk til klassisk skigåing.


Disse myke skoene er midt i blinken for både nybegynnerne og opp til de viderekommende rulleskiløperne - rulleskiskoene har en virkelig behagelig passform. Søk etter alpina rcl på Kelkoo. Sammenlign tilbud på alpina rcl fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Dette er den helt klart den varmeste topp-racingskoen til Alpina. Det ekstra rommet i forfoten gir tærne mulighet til å holde bedre på varmen, også i lange stakpartier. Den høye innerstøvelen er også med på å holde føttene varme.


Men noe jeg virkelig ble glad i under test av denne skoen i forhold til varme, var innleggsmattene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg