onsdag 12. september 2018

Selvpolerende bunnstoff

Selvpolerende bunnstoff

Billigere enn våre konkurrenter. Levering til alle steder. Ikke gå glipp av Rabatt. Legg til dine favoritter. Må ikke brukes på aluminium. Selvpolerende bunnstoff. Handi Nitril Engangshansker.


Selvpolerende bunnstoff

For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Filmtykkelsen i et hardt bunnstoff vil ikke bli redusert over ti i motsetning til selvpolerende bunnstoff , og kan ha en noe avtagende effekt utover sesongen. Etter en tids bruk, vil det ytterste laget bli inaktivt og porøst, og må derfor slipes lett før ny påføring. Seajet 0er et kobberdioksyd basert selvpolerende kobberoksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter.


Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Bunnstoffet har tilsatte aktive biocider i tillegg til kobberdioksyd noe som gjør det ekstremt motstandsdyktig mot både rur, alger og slim. Med et hardt bunnstoff er malingsfilmen like tykk gjennom hele sesongen, noe som gjør den mer robust mot slitasje hvis man f. Harde bunnstoff kritter ikke.


Selvpolerende bunnstoff

Med et selvpolerende bunnstoff trenger du kun å spyle båten med høytrykkspyler etter endt sesong eller før et nytt malingsstrøk påføres. Det enkle er ofte det beste. Kan overmales med selvpolerende bunnstoff , andre typer kan få dårlig feste.


Hardt eller selvpolerende bunnstoff ? Hvilket bunnstoff du bør velge og hvor mye du trenger, avhenger av flere ting: Hvor stor båten er og hvor mye den blir brukt, hvordan båten brukes og i hvilken type vann – og ikke minst hvor ofte du ønsker å stoffe. Mykt bunnstoff er billigst, og brukes mest på saktegående båter. For mykt bunnstoff skal du legge et strøk med primer før du legger nytt bunnstoff for å få skikkelig feste.


Bindemiddelet løser seg i kontrollert hastighet, slik at det alltid er et nytt aktivt lag bunnstoff i kontakt med sjøvannet. Poleringshastigheten sikrer en jevn utlekking av biocider gjennom produktets leveti og holder skroget fritt for groe. Høy kvalitet og fornøyde brukere gjennom en årrekke gjør Seajet 0Samurai til et trygt valg under. Kostnadseffektiv og selvpolerende bunnstoff for alle typer båter – unntatt aluminiumsbåter.


Poleres gradvis, forhindrer belegg og gir beskyttelse i opptil en sesong. Inneholder kobber, og kan derfor ikke males på aluminiumsdrev og aluminiumspropeller. Les først etikett og produktinformasjon. Du finner både harde og selvpolerende bunnstoff , samt bunnstoff for drev på Watski. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff.


Selvpolerende bunnstoff

Vi fører kjente merkevarer som Hempel, Jotun, Seajet og International. Påføring av bunnstoff Hvis mulig, påfør bunnstoff sent på morgenen eller tidlig ettermiddag i rolig, tørt vær. Luftfuktighet fører også til dårligere vedheft og avskalling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg