tirsdag 25. september 2018

Sy juleduk

Har du bittelitt sykunnskaper og tilgang på en symaskin kan du sy din egen juleduk med stoffet Granflinga fra Arvidssons Textil. Stoffet er i 1 bomull og bredden er 1cm. Egner seg selvfølgelig også til pyntepute og gardiner om du vil prøve deg på det.


Jeg kjenner at jeg liker bedre og bedre disse tradisjonelle juletingene. Svigermor Ingrid har brodert en fin juleduk som tas fram hvert år. Den er spesielt fin med fruktfat, nøtter og sjokolade og denslags på.

Ekstra koselig på den rette julemåten. Juleselskapene fra barndommen var fylt med slike fine tradisjonsrike ting. Om standardstørrelsene våre ikke passer bordet ditt, syr vi gjerne duken din på spesialmål. En tradisjon som har fulgt oss gjennom alle år, og som understreker at hver eneste duk er stolt håndverk. Vi har et stort sortiment af broderier fra kendte varemærker f. Brodert Lundebybunad.


For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse. Her finner du et stort utvalg av forskjellige bån som pyntebån sikksakkbån speilfløyelsbån gros-grain-bån gjordebån møbelbånd og -snor. Bemerk - intet salg til private.

Klippemål 1x 2cm. Her kan du finde sy -vejledninger Hvis din computer ikke kan læse pdf-filer,. Ateljé Margaretha er størst på broderier i Norge! Hos oss finner du mengder av broderier fra velkjente leverandører til riktig god pris.


Detta är mitt tips för att göra snygga hörn på en duk ! Juleduk med håndsydd dekor av granbar og julelys. Finns säkert många varianter men detta funkar bra. En duk er kanskje den enkleste av sy -prosjekter, og er perfekt for begynnelsen syerske. Gamle symaskiner er ofte kanon når man må sy ting som dette da de ofte er.


Ingen produkter i denne kategorien. Når du har sydd sammen alle flatene nederst fyll på med ris på toppen og sy igjen. Sy på perleøyne og sy på snuten med en litt større perle, gjerne i en annen farge. Dytt inn skinnsnorhalen og sy igjen.


Nå når du har lært deg å sy filtmus med risengryn, kan du sy andre. Det ferdige stinget danner et kors eller krus på rettsiden og loddrette sting på vrangsiden. For å få et godt resultat er det viktig at de overlagte stingene går samme vei.


Little Secrets trådet. Opal Funny mit silbereffekt.

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Leter du etter symønster?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg