mandag 17. april 2017

Sigdal kjøkken skøyen

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi er åtte ansatte i butikken som står klare til å hjelpe deg med kjøkkendrømmen!


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Finn din Sigdal forhandler!

Alle våre produkter er i ekte, norsk kvalitet! Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Vi hjelper deg hele veien.


Med totalt ansatte med høy kompetanse fordelt på tre avdelinger: butikk, hus og prosjektavdeling er vi klare til å hjelpe forbrukere, prosjektkunder, entreprenører og byggherrer. Studio Sigdal Skøyen fra Skøyen , Oslo. Veidekke Entreprenør AS og byggherre OBOS. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser.

Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Reviews Dårlig service, bortkastet tid å besøke dem. Vi er ni ansatte butikken, og våre dyktige selgere står klare til å hjelpe deg med kjøkkendrømmen! Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse.


Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å gjøre din kjøkkendrøm til virkelighet. Stikk innom vår butikk i Skøyen og hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg. På vår høstkampanje, for du på kjøkken og bad. Topp kvalitet - men til grisepriser!


Ta en tur innom Sigdal kjøkken sin nye butikk på Skøyen i Oslo. Den butikken er stengt (konkurs) innen mnd - sann mine ord. RÅFLOTT butikk og masse plass, og rååflotte kontorer i 2. Reiser du kollektivt ligger Thune stasjon rett ved. Huseby Kjøkkensenter Skøyen leverer kvalitetskjøkken fra Våle i Vestfold. Vi stiller med topp motiverte og serviceinnstilte interiørselgere med høy kompetanse.


Walber Equestrian Norge.

NOAH - for dyrs rettigheter. Vi møtte Vilde Sofie Damgaard Nielsen på Sigdal Skøyen. Vi bygger nytt hus og trengte hjelp med et lite vanskelig kjøkken med mange vinduer. Jeg snakket med henne litt på mail om vår vision.


Når vi kom til møtet noen uker etterpå så hade hun allerede tegnet opp en super løsning, og kom med mange gode forslag. Vi er så heldige å få lov å samarbeide med selveste Pascal Dupuy. Det er i dag stor interesse for kjøkken , møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden. Schmidt forener tysk ingeniørkunst med fransk design og har et spennende produktutvalg innenfor kjøkken , ba garderobe og soverom. Velkommen til HTH i Skøyen.


Vi designer kjøkken hvor nettopp dine ønsker og behov står i sentrum. På den måten får du akkurat det drømmekjøkkenet du ønsker deg. Vi er Norges fresheste forhandler av kjøkken , baderom, fliser og garderober. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder.


Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon. Våre interiørdesignere står klare til å hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg