torsdag 13. april 2017

Hvordan rense hus med salvie

Før du går til sengs, prøve å bruke salvie å rense bort den fysiske og følelsesmessige negativitet og stress som har kommet i løpet av dagen. For en god natts søvn, bryt av et enkelt bla og brenn det i en brannsikker beholder. Vær sikker på at det er ingen papir rundt, eller noe som kan ta fyr. Husk å blåse flammen ut på med en gang.


Som ild brenner opp alt urent vil jeg med denne ild fjerne alt urent i mitt hjem.

Før lyset opp i alle hjørner og kroker i huset. Om man vil rense et hus for dårlig energi så er det faktisk en prest man går til. Slik at de kan velsigne huset. Dette har ingenting med flåsese svar eller ikke respektere andres tro. Jeg vet om en som fikk en prest til og velsigne huset sitt for og fjerne dårlig energi.


Vet at man kan rense et hus selv, men finner ingen konkrete oppskrifter for dette. Hvordan rense leilighet for dårlig energi? Bufret Lignende I de fleste tilfeller kan man selv med enkle og billige hjelpemiddel utføre en svært effektiv form for rensing.


Jeg har ikke hørt at man bruker saltet sånn når man renser.

Tænk på, hvordan du renser dine køkkenskabe, dræn og gulve at holde en pæn, ren og sundt sted for tilberedning af mad. Ceremonien af salvie udtværes skaber en renset, åndeligt positiv stemning ved at rense hjem fra eventuelle negative energier. Der er mange gange, når en åndelig udrensning ved udtværing er nyttige. Salvie for rens av hus og sinn For helbred av kropp og sinn, for visdom, klarhet, fjerner negative vibrasjoner og energier i et nytt hjem, beskyttelse.


Smudging er en gammel renselses teknikk fra indianerne i Amerika. Det var også knyttet mange forestillinger til salvie som i våre dager gjerne blir sett på som overtro. Det ble sagt at den var en god motgift mot slangebitt, og der hvor det vokser rikelig med salvie i hagen, er det kvinnen som rår. Og englenderne sa: Den som vil leve evig, skal spise salvie i mai.


Lad energien, som var med de tidligere beboere, flytte med ud så der bliver plads til det nye. Og endelig – skal man flytte i nyt hus eller ny lejlighe så er det måske en god idé at rense godt ud inden man flytter ind. Det er næsten en ting som burde være knyttet til enhver ejendomshandel eller lejekontrakt, for det er så vigtigt. Tilhengere av salvie brennende, også kjent som flekker, mener at vismannen røyken er en måte å velsigne deres hjem og fjerne det negative energi og påvirkninger.


Folk har brent salvie siden antikken for å rense og rense objekter og hjem. Jeg snakket en kveld med naboen min. Du ønsker kanskje å brenne salvie å rense og rense din nåværende hjem eller en ny bolig før du. Da nevnte jeg bråket,bankingen og det der inne hos meg. Ble stadig vekket på natten av denne skikkelsen.


Vi levde vel med dette i en tre års tid.

I starten var det bare jeg som merket dette, og min mor når hun var på besøk. Men da også sønnen vår, som på det tidspunktet var seks år, begynte å si at han var redd for mannen som var på rommet hans om natten, bestemte vi oss for å rense huset. Meditasjon med disse urtene vil ofte gjøre meditasjonen dypere og du vil få en mer varende tilværelse av avslappethet.


Når du har gjort dette, bruk salvie og gå igjennom huset og rett røyken inn i alle kroker og kriker. For å rense et hus , bruk først røyk fra Sedertre i fire retninger, på utsiden av huset. Hver gang man flytter til et nytt ste burde man egentlig fått utført en husrens, for å få fjernet gamle restenergier fra stedet og gjøre huset til sitt. Gamle hus har som regel mye energier, men også nyere hus kan ha dette.


Iblant kan også åndelige energier angripe folk og i verste fall skape store problemer. Huske å være nøye med alle hjørner. Salvie har en søtaktig hasjlignende lukt så det er viktig å dører og vinduer oppe når man gjør dette. Dette er ett tips jeg fikk fra ei som driver med rensing av hus. Kjøper man gamle gjenstander på brukthandlere så burde man også rense disse med salvie.


Skap ny energi i rommene i boligen din ved å rense hvert rom med Feng Shui - Salvie røkelse. Fjern gammel energi og dårlig lukt ved å rense ved å bruke salvie røkelse. Teorien er at røyken trekker til seg negativ energi og tar den med seg. Rense hus for ånder og spøgelser.


Tar også i mot tips om personer som kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg