fredag 21. april 2017

Drygolin oljemaling test

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet. Ifølge forhandlerne av Beckers og Alcro, er det kun ett av disse produktene som selges i Norge: Berckers Perfekt Akrylatmaling, som altså er den samme som i Sverige heter Beckers Perfekt Akrylatfärg. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs,.


Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Slik ble testen gjennomført. Vår suverent beste noensinne - holder lengst! I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling.


Testerne malte og monterte ulike typer trepanel på fire forskjellige steder i Sverige: Vindeln utenfor Umeå, Borås, Stockholm og Bohus-Malmön på Vestkysten. De senket glansen fra gammel drygolin. Extreme har en glans som i utgangspunktet er ca 3 dvs at den mister ikke glans som reklamen sier. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse.


Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Moderne vannavissende teknologi. Først og fremst har den veldig gode egenskaper mot vann og temperatursvingninger. Skal velge maling til tidligere malt enebolig og lurer på hva jeg skal velge.


Grått hus med hvit staffasje - har fargekodene på et annet sted). En utendørs oljemaling som gir meget god værbestandig beskyttelse. Bengalakk metallgrunning Quick 0hvit silkematt 75l 23- per box Kjøp.


Oljemaling behøver imidlertid ikke å være annenrangs. Holder fargen lenge og har høy glans. Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. TIPS: Malerfilten rulles enkelt sammen, og kan brukes på nytt neste gang du skal male.


Malingen gir en soli værbestandig overflatebehandling. Svar: Ja, det går helt fint, så lenge underlaget er fast, rent og tørt. Kontakt ditt varehus.


Test ut disse fargene på ditt eget hus ved hjelp av appen Jotun ColourDesign. Prøv gjerne noen nye og spennende farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg