mandag 24. april 2017

Shipolin tørketid

Shipolin Spredeevne (forbruk) pr. Anbefalt filmtykkelse pr. Produkttype: Toppstrøk. SHIPOLIN Blank overflate og unikt utvalg av farger.


En-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull. Gir en blank overflate og er slitesterk samtidig som den er elastisk. Egner seg spesielt for overflater av tre.


Husk at tørketid avhenger av. Treverket var tørt, og det ble pusset forsiktig med slipepapir 3før det fikk første strøk med Clipper II. Det skal minst ha fire strøk, står det i bruksanvisningen, og det var det vi satset på for optimal finish. Minimum tørketid er timer. Vi la inn et døgn mellom hvert strøk.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Når det gjelder tørketid husker jeg ikke helt, vi reiste på ferie og lot gulvene stå to uker hvor de herdet seg. Vi er veldig fornøyd med fargen Morgendis og hadde valgt akkurat den samme på nytt. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


NB: Ikke tilsett for mye tynner i grunning og toppstrøk. Tilsett aldri tynner i sparkel. Konsulter denne brosjyren og produktdatabladet for hvert produkt før all bruk av tynner.


Løsemidler har direkte innvirkning på tørketid , filmdannelse, setningstid og vann- og løsemiddelbestandighet. Dvs at den lettere renner ned fra stående flater, fordi den ikke har nok tix. Ikke vær redd for de moderne malingene. Vi har bunnstoff tilpasset norske forhold!


Kjente merker som Jotun. Watski fører kun kvalitet. Meget slitesterkt, men det er en fryktelig lukt når du bruker den, samt sen tørketid. Jeg har brukt shipolin med glans i min trapp. Easily share your publications and get.


Malingens tørketid avhenger blant annet av glansgraden. Maling i glans kan du normalt overmale etter 3-timer, mens halvmatt veggmaling (vannfortynnbar akrylmaling) i glans generelt skal tørke i 8-timer før overmaling. Snu spannet på hodet.


Oppbevar malingsrestene frostfritt, og snu gjerne spannene på hodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg