onsdag 26. april 2017

Levegger i tre

Sjekk ut levegg i plast. Uttrekkbare levegger , ferdigmalte levegger , rekkverk, hagegjerder og ministakitt. Vi har en rekke produkter som tåler både kraftig vind og store påkjenninger. I tillegg til å skjerme godt for innsyn og vind setter disse produktene en fin ramme rundt uteplassen.


Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind.

Du kan kombinere etter størrelse og stil, alt etter det som passer. Kanskje har du også høns og kyllinger som går løs? Da trenger du antagelig en del meter med hønsenetting for å holde reven unna. Hvis du vil ramme inn terrassen fra vær og vin eller ønsker å ha det litt mer privat, anbefaler vi levegger som skjermer mot innsyn.


Fleksible levegger gir deg flere muligheter enn de permanente. Her viser vi deg tre måter du kan lage levegger som ikke stenger utsynet permanent. Normalpris levegg i tre.


Vi har fått laget to levegger i royalimpregnert kledning.

De kommer i mer eller mindre tette utgaver, med liggende eller stående bord og med eller uten dekorative detaljer og åpninger. KLASSISK: Dette er den klassiske leveggen i tre. Når du skal bygge en levegg bør du også du tenke på hva slags arkitektur det er på bygningene i nærheten. Ifølge boka Herlige hager – flotte terrasser er det tre faktorer som er viktige: Likhet i materialbruk.


LES OGSÅ: Frisk opp terrassen din! På Byggmax’ hjemmeside har vi over ulike skjermer fra Japo og Haderup som alle gir ulike inntrykk til utemiljøet ditt. Høyere gjerder må du søke om tillatelse til å bygge. Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to- tre ! Tenk nøye gjennom dette når du skal velge skjerming.


Skjerming Hvor trenger du skjerming for vin sollys og nedbør? JABO har rekkverk fra allmektig til moderne funkier. I vårt sortiment finner du den riktige stilen, uansett om du vil at ryggene dine skal stikke ut eller smelte inn. Ramme utsikten fra balkongen din med stål og glass eller gi terrassen en nydelig allsidig følelse med hvitmalert tre. Hos Byggtorget finner du et stort utvalg rekkverk, gjerder og levegg.


Besøk våre nettsider eller kom innom en av våre mange butikker rundt om i Norge.

De kan bygges slik at de passer til dine behov og din smak. En levegg kan være stor og soli men de kan også være flyttbare ved hjelp av hjul. Noen levegger er laget av tre , mens andre er laget som levende levegger med klatrende planter. Levegger finnes i mange forskjellige typer. Hvilken type passer best til deg og dine behov?


De aller fleste ferdige levegger er av tre. Som regel snakker vi om furu som enten er trykkimpregnert, beiset eller malt. Dette er en mer holdbar tresort siden den er naturlig impregnert med mye harpiks i strukturen. Det finnes også levegger i sibirsk lerk.


Prisen er vesentlig høyere enn furu. Et klassisk stakitt er et lavt gjerde av tre. Det består av stolper med tverrstivere mellom, som loddrette staver settes fast til.


Stavene settes med litt avstan slik at gjerdet er åpent. De er normalt skåret til som en spiss i toppen. Det er enklest å kjøpe et stakitt i ferdige moduler, som bare skal monteres til stolper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg