mandag 3. april 2017

Puslespill 1500 brikker

Det er vi stolte av og veldig glade for. Notisbok, Studiekalender mm. Vri hjernen med morsomme eller irriterende pusleleker! Lærerikt puslespill der kun fantasien setter grenser for hva som kan lages. Motivet er hentet fra en idyllisk landsbygd i Sveits.


Legg til i Ønskeliste.

For det kan nesten ikke la seg gjøre å huske det utenat. Her finner du pusespill med ulike motiver som kjente. Vi er utrolig stolte og glade over at dere kunder har stemt oss fram til vinner av. Her på Puzzleshop har vi ett stort utvalg puslespill til både store og små. Vi forhandler puslespill med alt fra 5- 32.


Så om du er nybegynner eller en stor puslespill entusiast, så finner du nok din smak. Lag et puslespill med personlige bilde på få minutter. Det finnes ikke makent i hele verden.

Puslespill er en perfekt gave til store og små! Landskap, dyr, natur, arkitektur eller landemerker - puslespill -motiv som retter seg spesielt mot voksne. Perfekt trykk og presis stanseteknikk garanterer optimal kvalitet. I løpet av få minutter kan du designe ditt helt personlige puslespill med ditt foto. Dette store puslespillet passer utmerket for den litt mer erfarne pusleren, eller for familien som liker å pusle sammen.


Men noen ganger blir man ikke ferdig og vil gjerne kunne legge puslespillet vekk uten å måtte starte på nytt igjen neste gang man finner det frem. Til dette er en puslespillmatte ideell. Denne Portapuzzle-matten kommer fra Jumbo, som er kjent for å lage flotte og gode puslespill.


Klikk og hent eller bestill hjem - gratis frakt over 30-. Sjekk utvalget hos Norli. Et mylder av folk, hus, dyr og kjøretøy lager et salig kaos på bondegården. Ravensburger er verdens mest anerkjente produsent av puslespill , med flotte motiver og brikker av ypperste kvalitet. Du finner også andre Puzzles produkter fra Ravensburger hos Lekmer.


Dette puslespillet har et vakkert motiv av Cinque Terre. Click here to cancel reply. Du må være logget inn for å publisere en omtale. Lag enkelt et puslespill med ditt eget bilde hos cewe.


E-mærket, fri fragt over 5kr.

Ferdig samlet måler puslespillet ca 80x60cm. Faste priser, ikke bud Kan sendes = kjøper betaler porto. Unntaket er ved kjøp over kr. Ved interesse så ta kontakt via finn meldinger eller sms.


Ta gjerne en titt på mine andre annonser også. Derfor liker vi dette kule puslespillet av tre. Når siste biten skal legges kommer den fantastiske følelsen og puslespillets motiv viser seg.


Uansett hvor mange biter puslespillet inneholder er belønningen like stor. Vi fører naturligvis alle de populære mærker som SunsOut, Ravensburger, Jumbo m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg