onsdag 5. april 2017

Durance tøymykner lavendel

Tøymykner med tilsatt eteriske oljer er et fantastisk produkt. Gjør klær og sengetøy mykt og velduftende. Passer til både hånd og maskinvask. Nydelig lavendel duft. Tøymykneren er miljøvennlig og inneholder mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar.


Klær og sengetøy blir myke og velduftende. Vaskemidlene tar midd på lavere temperatur, og er perfekt for sengetøy og tekstiler til både mennesker og husdyr. Produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn naturlige ingredienser, og er biologisk nedbrytbare.


Velkommen innom oss for en titt! Parfymen gir en delikat duft til rommet og hjelper til med å gi deg en avslappende søvn. Klesvask og tøymykner fås i duftene Cotton flower, Lavendel og Lime Blossom. Durance tøymykner lavendel.


Klesvask - passer til både maskinvask, håndvask, alle typer tekstiler, også ull og silke. Doseres med 2-korker pr normal mengde vask i maskin. Finn de beste prisene på nettet. Såpen inneholder naturlig glyserin noe som gjør såpen spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud.


Pris NOK 19inkl. Bruk gjerne den milde såpen på baby tøy, ull og silke. Såpen rengjør huden godt og etterlater en frisk og ren duft av Lavendel. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar.


Er ikke tilsatt fosfat. Effektiv mot flekker. Kan også brukes på ull og silke. Er laboratorie testet mot husmidd og anbefales for allergikere.


For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Denne gjør at klær og sengetøy. Husvask kan brukes i alle husets rom, samt på vinduer og blanke flater.


Tore-Garden har blandet interiør fra bla. TØYMYKNER - LAVENDEL LAVENDEL ONE. Marikken, en koselig nisjebutikk på Sørlandet med unikt utvalg klær, interiør og spiselige fristelser. Vi har også nettbutikk. Wickstrøm nettbutikk Min konto.


Klesvask, skyllemiddel, husvask, såper, massasjeoljer, duftlys m. Her er det duft av velvære!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg