tirsdag 18. april 2017

Norcool fryseskuff

Norcool fryseskuff

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Norcool fryseskuff

Innovative løsninger for oppbevaring av mat, drikke og vin. Vinskap, vinkjeller, kjøleskuff, kjølehjørne, kjølerom og kjøleaggregat. Kan integreres i de fleste kjøkken.


Vi har fokus på kvalitet og design noe som gjenspeiles i produktene våre. Dette er en integrert model og møbelfront er ikke inkludert ved kjøp. God oversikt får du ved at skuffene kan trekkes helt ut, og de er selvfølgelig utstyrt med både selvinntrekk og demping. Til forskjell fra vinskapene som fungerer som små vinkjellere, skal vinskuffen holde vinen klar til servering. Vinskuffen har to soner slik at du kan stille inn ulike temperaturer.


Norcool fryseskuff

Skuffen har plass til rødviner i toppskuffen, og hvitviner i den nederste skuffen. Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data. Deres skuffeseksjon består av to skuffer og fås som innebyggingsmodell, med mulighet for stålfront.


Den ene med en praktisk innvendig påleggskuff. C HVA MED ET FJERDE ALTERNATIV? C på minutter DEN FEMTE MULIGHETEN Man kan velge ”MATCHBOX” løsningen og få gjennomgående skuffer.


Norcool fryseskuff

Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av fryseskap fra en rekke leverandører. Vi hjelper deg dessuten med frakt, levering og retur av gammel vare. Kjøleskuffene koster cirka 11. Thermia Atria 8Kw pumpe, Uponor vb varme.


Norcool sitt er litt meir stillegåande. På utkik etter kjøl og frys Fryseskuff til Whirlpool? Stilrene og tidløse detaljer i høyglans hvit design.


Et alternativ til kjøleskap er enten et eget lite kjølerom eller en kjøleskuff på kjøkkenet. Når kjøkkenet skal forandres og man ikke har lyst på høye skap, kan alle kjølevarer gjemmes enkelt og oversiktlig under benken. Hva med fryseskuff på kjøkkenet for det daglige, samt fryseboks i kjeller for volumvarene og det som ikke går daglig. Ryktene skal ha det til at Nor-Cool nå også vurderer å lage en fryseskuff.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Integrert kjøleskap og fryser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg