onsdag 26. april 2017

Koldtbord tips

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Godt brød hører også med til et koldtbord , og her bør du beregne 2-skiver per porsjon. Se gjerne vår MatPrat film Slik beregner du mat til mange” for flere tips.


Børst støv av grillen. I sommerhalvåret har de fleste av oss muligheten til å flytte kjøkkenet ut. Grilling er en super tilberedningsmåte når du har mange gjester.


Koldtbord tips

Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Begynn å planlegge tidlig, og skriv ned alt i en notatblokk for å få god oversikt, tipser hun. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken. Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange? Mat til mange: Oppskrifter og tips til koldtbord.


Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Her kan du ha fisk, kjøtt, og kalde som varme retter. Husk det søte til slutt. Et godt tips er å se an anledningen, hva gjestene som kommer liker, eller kanskje du har lyst til å ha skalldyr som tema?


Koldtbord tips

Enhver fest fortjener også en søt avslutning. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig. Ideer til koldtbord forslag til koldtbordet Her har du ideene du trenger til 17. Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter. Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner.


Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Herlige eggeretter Hjemmebakt brød til julens koldtbord Lag ditt eget pålegg Be inn til juletapas. Flere tips til koldtbord Dette drikker du til koldtbordet Dette drikker du til julens gode pålegg Dette drikker du til småretter. Uansett om du skal bake boller, sjokoladekake eller glutenfrie bakverk, så finnes det tips som gjør bakingen enklere og sikrer at du får et vellykket resultat. Her har vi samlet mange gode tips rundt gjærbakst, glasur og marengs fra blant annet Ina-Janine Johnsen fra bloggen Mat på Bordet, og baker Geir Brekke.


Koldtbord tips

Ikke noe å bekymre seg for, men ligger heller ikke noe forran det man ksn forvente. Matspecialen leverer catering til konfirmasjoner over hele stor Oslo og omegn, fra vår rikholdige menyutvalg. Matspecialen har mange års erfaring og tusenvis av fornøyde kunder. Denne dagen er viktig for både konfirmanten og gjestene.


Det er et helt greit nivå. Julen er høysesong for lange lunsjer og koldtbord. Tips til julelunsjen. Når jeg inviterer til julelunsj foretrekker jeg å gjøre det relativt enkelt med fokus på gode råvarer, med blant annet gravet og røkt laks, tradisjonelt kjøttpålegg og gode oster.


Videre serverer jeg ulike salater, og ikke minst et par sorter hjemmebakt brød. Vi har alltid koldtbord i jula (med litt varmmat ), og jeg ser flere skriver leverpostei. Og ha på sprøstekt bacon Kjempesuksess her, ble faktisk spurt etter neste år.


Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg