tirsdag 11. april 2017

Broderipakke juleduk

Vi har et stort sortiment af broderier fra kendte varemærker f. Ateljé Margaretha er størst på broderier i Norge! Hos oss finner du mengder av broderier fra velkjente leverandører til riktig god pris. Broder et håndarbeide. Her kan du finde sy-vejledninger Hvis din computer ikke kan læse pdf-filer, kan Acrobat Reader hentes ved at klikke her.


Little Secrets trådet. Opal Funny mit silbereffekt. Ingen produkter i denne kategorien. Dompap Ny ferdig juleduk som er brodert på lin- polyesterstoff. Innfelt rød bisékant.


Du finner også andre designer som passer til jul og vinter, og som gjør det enkelt å skape hyggelig julestemning med tekstiler. Korssting pakke med meget søt motiv at kose kanin. Bemerk - intet salg til private. Mål ferdig brodert: 1x 2cm. Inneholder stoff, garn, mønster og nål.


For pakke til montering følger med og monteringsbeskrivelse. Kjøper betaler porto. Tilbud NOK 12Førpris: NOK 25Rabatt - inkl. Kommer litt sent svar her, men det kan jo tenkes at du leser det.


Mulig du har funnet den perfekte duken? Jeg har brodert en stor juleduk som jeg synes er nydelig! Det er korssting på aida - hvit. Motivet er en hest som drar en slede med julenissen i. To store bjeller under motivet og en liten kirke og snødekte trær over hesten og nissen.


Klippemål 1x 2cm. Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Jeg kjenner at jeg liker bedre og bedre disse tradisjonelle juletingene. Svigermor Ingrid har brodert en fin juleduk som tas fram hvert år. Den er spesielt fin med fruktfat, nøtter og sjokolade og denslags på.


Ekstra koselig på den rette julemåten. Juleselskapene fra barndommen var fylt med slike fine tradisjonsrike ting. Se bilde Ønsker du å se noe av hva jeg selger,. Julemotiv med nisse med slede.


Begynn å broder til jul! Når man kjøper en ferdig broderipakke følger som regel tråden ferdig oppkuttet med i pakken. Blomsterramme rundt teksten: Make time to dream. Pakken har vært åpnet. Løper i klostersøm fra Fru Enlids lintøyskap.


Heimen Husfliden har to butikkar og ein systove midt i Oslo sentrum med bunader, bunadsølv og anna bunadstilbehør frå dei fleste landsdelar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg