tirsdag 18. april 2017

Pynteklosser innvendig

Pynteklosser , dekorklosser eller vindusknekter. Klossene kan, om ønskelig, produseres etter kundens ønsker. Pynt opp belistningen med stilriktige dekorklosser.


Vår serie med klosser er tilpasset vår serie med listverk. Malte og lakerte pynteklosser for enklere og penere sammenføyning av taklister.

Finnes i flere modeller og størrelser. I malt eller lakert furu, frisk kvist kvalitet. Passer for eksempel godt til hulkillist 21xmm. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister.


Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på markedet. Noen lar gulvet være førende for bulvlisten, mens andre foretrekker å legge dør- og vinduslister til grunn for valget.


Uansett vil du finne noe som.

Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Kjøp på nett eller i butikk. De har mange forskjellige navn. Materialet som vi bruker er ubehandlet gran. Vi sager klossen en for en.


Vindusknekt, dekorkloss, pyntekloss, det finnes utrolig mange navn og varianter. Vi har plukket ut et utvalg i forskjellige størrelser. Vår anbefaling er å handle. Amento ønsker å tilby et utvalg av pynteklosser som kan dekke kundenes totale behov ved rehabilitering og nybygg. Hjørnekloss til taklist.


Tilpasset våre profiler Sog K12. Kan brukes til hulkil opp til 95mm breddeDimensjon 67x67x145mm. Vi har satt sammen fot-, karm- og taklister i serier slik at det skal være enkelt å få et helhetlig utrykk i den stilen du ønsker.


DEKORKLOSSER TIL DITT HJEM. Utvendige pynteklosser – Innvendige dør og vindusklosser. Pris er inklusiv mva.

Beskriver hvordan man går fram ved montering av lister innvendig i tak. Generelt bør listverk ligge noen dager, gjerne lenger, i oppvarmet rom før det monteres. Med bruk av hjørnekloss minimeres faren for oppsprekking i hjørnene. Dere vil finne det enklere å montere listverk rundt dører og vinduer når du velger dekorklosser. Vi har pynteklosser for enkel montering av lister til dør, vindu, tak og gulv.


Kjennetegn Vårt standard listverk har skarpere kanter enn det Norsk Standard beskriver. Dette blir året vi er med å sponser det viktige arbeidet. Team Rynkeby sykler til Paris for barnekreftsaken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg