tirsdag 25. april 2017

Billig trapp

Finn billig trapp hvis du ser nå. Flotte og praktiske trapper kjøper du billig hos Byggmax Se vårt utvalg av trapper til gunstige priser. Du er velkommen hos oss for tips og inspirasjon. Vi hjelper deg slik at du kan være din egen snekker.


Noen som har kjøpt fra utlandet?

Kvalitet til en god pris. Det er mye som skaper en god atmosfære i en bolig. Billige trapper betyr ikke at en firer på kvalitet eller design. Skap den atmosfæren du vil ha i huset med en trapp til en. Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk. Stadig flere velger å investere mer for å få en vakker og funksjonell trapp. Her ser vi en klar sammenheng i prisnivået.

Trappen blir mer synlig. Jo mer synlig og sentral trappen er i huset, desto mer er man villig til å bruke på design. Ikke bare av den åpenbare grunnen at den tar deg fra den ene etasjen til den andre, men også fordi den ofte er ganske synlig og utgjør en stor del av gangen eller stua. De nye trappetrinnene limes direkte oppå de gamle med sterkt montasjelim.


Når siste trinn er på plass, har du fått en ny trapp med et eksklusivt utseende. Komplett veiledning til nye trappetrinn. Her kan du laste ned den komplette veiledningen til hvordan du billig kan oppgradere til en ny trapp. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.


To vanger, en masse MDF-platestykker og noen trinn av eiketre. Det er stort sett hva du trenger for å bygge din egen trapp. På vangene (sidene) til trappen skal det settes fast sideplater. Gjennom godt samarbeid med ledende produsenter, kan vi levere alt innen trapp og rekkverk til både private forbrukere og bedrifter. Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder.


Da blir den akkurat slik du vil ha den – og garantert mye billigere enn en løsning laget av håndverkere. Det gjelder trapper både innendørs og utendørs. Du har sikkert gått i en trapp som ikke passer til trinnrytmen.


En trapp skal følge en formel.

Vi behandler også trinn etter deres farge på parkett, eller hele trappen om du ønsker. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge. Se mer om våre ulike trapper ved å klikke deg inn på våre modeller!


Niceer en komfortabel og rimelig trapp i kit, konfigurerbar med rette, L og U løsninger. Struktur, i lakkert stål, er tilgjengelig i lys grå og støpejern grå farger. Standardversjonen med trinn (opptrinn) kan justeres i høyde opp til 2cm. Byggmakker har loftstrapper og trappevanger i flere varianter.


Butikken vår i Oslo viser trappene våre i full høyde. Slik får du en realistisk opplevelse av din nye trapp og hvordan den vil være å gå i. Du finner oss i interiørbyen på Skøyen, hvor du samtidig kan ta en nærmere titt på gulv fra Parkett og Gulv og kjøkken fra Strai. Vi har opparbeidet oss lang og solid erfaring i trappeproduksjon og vår spesialitet er innvendige trapper i tre. Vi kan tilby trapper i ulike treslag.


Den ferdige trappen kan behandles med klarlakk, mattlakk, maling, oljet eller ubehandlet. Våre trapper er designet med hjelp av CAD-CAM teknikk og tilvirkes i CNC-maskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg