fredag 21. april 2017

Bambus klær dame

Bambus klær dame

Alltid stort og oppdatert utvalg. Moteriktig klær og det beste fra Skandinavia for kvinner. Stort utvalg merker, kjøp her! Fri frakt over 900kr. Rask levering og stort utvalg.


Bambus klær dame

Designet for velvære og trivsel til han, henne, barna. Gunstig for sensitiv hud. Myke bærekraftige bambusklær, et godt alternativ til ullundertøy. Eksklusivt sengetøy med hotellfølelse. Sammenlign 1bambus klær til dame og finn den beste prisen.


Kjøp klær på nett hos de beste nettbutikkene. Alle klærne er laget av viscose fra bambus og Spandex. Tekstilet føles mykt mot kroppen, absorberer fuktighet og kan brukes lengre enn vanlig tøy uten å lukte svette.


Bambus klær dame

Barneklær laget av bambus viskose og økologisk bomull blir fort favoritten til de små, du vil bli overrasket over hvor mykt det føles. Bambus klær til mamma, besøk dameklær siden vår. Bambus inneholder også stoffer som aktivt motarbeider sopp. I henhold til Bamboo Home USA viste et forsøk blant idrettsutøvere at bruk av bambussokker aktivt bidrar til å kurere fotsopp uten bivirkninger. Superundertøy, hipster, t-skjorte og loungewear pysjamas for dame.


Basisplagg med klassiske rene linjer. Miljøvennlige kløfri klær - undertøy og sengetøy i mykeste bambus viskose. Her finner du alle våre Tufte- klær for dame , fra mykt undertøy til komfortable t-skjorter, varme ullgensere og dunjakker! Alt du trenger for en aktiv livsstil inne og ute, til alle årstider.


Bambus klær dame

Tufte produserer komfortable klær på en bærekraftig måte – bra for deg og bra for miljøet! I tillegg er produsenten til badaboom sertifsert fra Chinese National Laboratory (CNAL) for produksjon av bambusfiber og tråder laget av 1 bambus uten blanding fra annet materiale. Bamboo fiber purity assurance test by Chinese National Laboratory (CNAL) - certify thar bamboo fiber is 1 made of pure bamboo without any blending.


Bambus er en gressplante fra planteslekten Bambusa, som omfatter over arter. Bambus vokser svært raskt, opptil meter på måneder. Dette sammen med at planten er naturlig antibakteriell fører til at det ikke benyttes kunstgjødsel eller sprøytemidler ved produksjon av bambus. Bambus har blitt benyttet til klær i mange tusen år.


Klassisk longs med frottert innside, gir ekstra isolerende effekt. Kjøp dameklær på nett fra et bredt utvalg av kolleksjoner til lave priser i norge. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Det innebærer at du kan henge klærne rett til tørk etter treningsøkten og ta dem på deg dagen etter uten at de lukter.


Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn. Når bambus kontrast her er nesten ingen, og det er bare om lag femten hundre liter vann Fordeler med bambus klær Videre har bambus klær større brukeropplevelse. Så bambus seg mye mykere enn bomull. Som et resultat, føles plagget mer fint til når de bæres.


Videre regulerer klær bambus temperatur bedre enn mange andre klær. For en ekstra komfortabel følelse anbefales yogabukser i bambus. De mest populære tettsittende alternativene når det kommer til yogabukser er gjerne tights og leggings.


Det finnes lite som slår følelsen av en velsittende tights til treningen, særlig når man skal bruke bena i så stor grad som man gjør under yoga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg