fredag 14. april 2017

Påføring av bunnstoff

Påføring av bunnstoff

Lyst til å spare penger på bildeler? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Påføring av bunnstoff Hvis mulig, påfør bunnstoff sent på morgenen eller tidlig ettermiddag i rolig, tørt vær.


Påføring av bunnstoff

Ikke mal for sent på dagen, spesielt når himmelen er skyfri, fordi raskt fall i temperaturen vil føre til dogg som vil ødelegge det du nettopp har malt. Luftfuktighet fører også til dårligere vedheft og avskalling. Hvorfor bruke bunnstoff ? Den vanligste formen for båtpuss er påføring av bunnstoff , eller stoffing. Stoffing er avgjørende for en vellykket båt-sesong, siden det er svært vanskelig å få skroget rent når det først har blitt begrodd. Vedlikehold av River-båtene (polyetylen-plast) har vært et ukjent fenomen for mange.


Dette skyldes materialets beskaffenhet og. Bjørn-André Haukås viser oss hva du må gjøre før du bunnstoffer båten. Lurer du på noe mer så ta kontakt med oss på Baardsen. Anbefalte ikke å ligge i vannet om vinteren, men opplag på land er gull.


De aktive virkestoffene i bunnstoff er tunge og synker ned til bunnen av boksen. Rør opp bunnstoffet godt eller be butikken riste boksen for deg, så er du sikker på at du får en jevn beskyttelse over hele skroget. Når du kjøper to eller fler bokser med bunnstoff , sjekk produksjonsnummeret på forsiden av boksen. Skal legge på nytt bunnstoff , eneste problemet er at jeg aldri har gjort dette før, og spør derfor dere. Hva skal jeg gjøre og hva må jeg passe på ? Den tjener flere funksjoner.


Utover fargelegging er dens primære funksjoner å hindre korrosjon og å begrense begroing. Kjøp en ekstra boks av hver av dem og et par ekstra miniruller. Da er man på den sikre siden.


Det er trasig å stå der med for lite primer eller bunnstoff siden tidsintervallene mellom påføringene er kritisk for et godt resultat. Så kan du i etterkant levere tilbake det som måtte være igjen av uåpnede bokser og ubrukte ruller. Du kan slutte å lete!


Vi har reservedeler til bilen din. Nå som alt under vannlinjen er under 1 kontroll, så er det påføring av nytt som skal til. Vi tar utgangspunkt i at vannlinjen ble vurdert som riktig da båten ble tatt opp.


Påføring av bunnstoff

Maskere opp båten der du ser skillet. Ta frem litt pussepapir og matt ned bunnen. Velger du en liten rull vil den gi mindre belastning på armen, men det vil ta lengre tid å dekke flaten.


Hvis du foretrekker pensel så velg en bred pensel. Finishen på bunnstoffet vil ikke bli så bra som på skutesiden så valget av pensel er viktig. Bunnstoff kan påføres med pensel eller rull. Få tips og råd om hvordan du stoffer båten din. Han sier at når det er så kaldt som nå (13), med minusgrader om natten og knapt plussgrader om dagen vil han anbefale å vente med påføring av bunnstoff.


Påføring av bunnstoff

Etter at båtene var rengjort med høytrykksspyler påførte vi først primer etter produsentens anbefaling, deretter to strøk med bunnstoff. Påføringen ble gjort med rulle, og utført av samme person hver gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg