tirsdag 18. april 2017

Fugemasse treverk

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Silikon, Epoxy og Sementbasert. Byggprodukter For Nordisk Klima. Når en fugemasse heter f. Den gir veldig holdbare fuger, som for noens vedkommende herder slik at du kan slipe dem. Derfor kan den brukes til skipsgulv (med gummifuger), skipsdekk, skjøting av kjøkkenbenkeplater og annet. Kjøper du en fugemasse hos Byggmax, er du sikret et produkt av høy kvalitet.


På toppen av det hele er de behandlet med antimugg. For deg betyr dette vedlikeholdsfrie fuger som vil holde tett i mange år fremover. I tillegg til vindskyd er fugemasser en viktig bestanddel for god isolering, spesielt rundt dører og vinduer. Slipbar og kan overflatebehandles med de fleste malinger, lakker og oljer, men en test anbefales.


Fugemasse treverk

Hvor godt fugemassen tåler temperaturvekslinger, UV-lys samt påkjenninger fra vann og. Forarbeid Blanke flater rengjøres med JOTUN Spesialvask før maling, mattslipes og avstøves før sparkling. Grunning Nytt treverk grunnes med JOTUN Kvist- og sperregrunning før sparkling. Sparkel, kitt, fugemasse Til sliping av sparkelmasse benyttes slipepapir eller filsebrett.


For å oppnå best mulig resultat bør det sparkles ganger. Bart metall og betong må primes. Jotun sparkel for treverk , Snabbsparkel, er en hurtigtørkende og oljeforsterket akrylsparkel for sparkling av dører, lister og annet treverk inne. Sikrer god vedheft og er lett slipbar. En klar treolje som beskytter utendørs treflater mot uttørking og sprekkdannelse, samtidig som den motvirker blåve alge- og muggdannelse.


Fugemasse treverk

Hvis bevegelsen går frem og tilbake, har fugen begrensede muligheter til å følge med underlaget, og man bør derfor bruke en elastisk fugemasse som for eksempel en SMP-basert fugemasse , sier Espen Josten, teknisk sjef i Casco. I prosessen krymper fugen noe. Megastort utvalg og rask levering.


Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Informasjon om cookies Vi bruker cookies for å gi deg en god opplevelse av nettsiden. Akrylbasert fugemasse. For sprekker i inne-miljøer.


Et ideelt valg for treverk , betong, mur - stein, gipsplater, malte overflater og lignende materialer som krever maling. Overmalbar etter kort tid. Plastisk fugemasse for sprekker og smale fuger i innemiljøer. Fester godt til betong, gips, mur - stein, treverk og malte overflater og lignende.


Uherdet Maler akryl kan fjernes med vann umiddelbar etter forarbeidning. Bruk bunnfyllingslist ved store fuger for å hindre treveis adhesjon. CTFugemasse og Konstruksjonslim – Sølv CTFugemasse og Konstruksjonslim er et veldig allsidig lim. La oss nevne noen av fordelene med CT1. Eneste som er anbefalt av NAAF.


Mugg og soppsporer har vanskelig for å feste seg grunnet kjemisk sammenbinding. GRAFT MS POLYMER FUGEMASSE er en høyteknologisk fugemasse og lim. I tillegg til ypperlige fugeegenskaper og vedheft på ikke-porøse og fuktige overflater er det også overmalbart, luktfritt, nøytralt og fritt for isocyanater. Dette produktet kan brukes til alle oppgaver utendørs.


Vannbasert sparkel i trelignende farger til reparasjon av skader og ujevnheter i tre. Kan slipes og har god fyllevne. Det er også viktig å vite hvordan fugen skal sitte mellom materialene når det skal fylles mellom dem.


Fugemasse treverk

For å få riktig mengde som gir tilstrekkelig heft ved liming og riktig fasong ved fuging er det viktig å skjære riktig åpning av tuppen. For å få best mulig resultat ved liming av tre mot ulike materialer, har vi valgt å ha bredt limsortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg