tirsdag 11. april 2017

Eventyrlig oppussing reprise

Sesong Episode forrige lørdag. Eventyrlig oppussing - Premiere torsdag 29. Opplev hyttene som er pusset opp i en 3graders eventyrlig visning. Produsert av stormmarketing.


Langt ute i havgapet, utenfor Helgelandskysten, finner du Myken. Her skal gutta pusse opp et 1år gammelt fyr. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt.


Håkonsbu ligger spektakulært til på 9moh ved foten av Hardangervidda i Telemark. Her er hva vi søker etter: Fritidsboliger og andre spesielle bygg (gammel kraftstasjon, brygge, lager, forsvarsbygg, fyr etc) Bygget må ha en unik og litt spesiell beliggenhet, og kan ligge hvor som helst i landet. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og. Det blir et landemerke, lover Bakke. Tv-oversikt for TVi dag.


De to profilerte skilsmisseadvokatene Daniel Rafferty og Audrey Woods har sett kjærligheten havarere på så mange forskjellige måter. Sammen med Ole Rosén-Lystrup, Jørgen Gundersen og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. Da må dere følge oss på facebook og Instagram, så skal vi oppdatere med enda mer bakomfilm, bilder og inspirasjon fra sesong 5. Du vil se hvordan hytter blir forvandlet til fantastiske feriesteder midt i Norges vakre natur. Er du interessert i oppussing , innredning eller interiør vil du garantert bli inspirert! Dette er en slags bakkanal til programmet på TV3.


Her vil vi legge ut aktuelle bilder og. Uansett om du pusser opp hus, hytte eller leilighet, er det alltid mye å tenke på. Her er produktlisten fra den eventyrlige oppussingen i Hallingdal. Et sted hvor du lever tett på naturen?


Ute i havgapet nord for Tromsø ligger et gammelt kaihus omgjort fra et nedlagt fiskemottak. Eierne ville få mer ut av lokalet – og mer fikk de. Det gamle kaihuset ble delt inn i tre ulike soner: et loungeområde, en spisestue og en badstu – hver av sonene pusset opp på sin måte.


Fri frakt og personlig kundeservice. Skip navigation Sign in. Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen, har igjen pakket snippsekkene og er klare til å gi deg hakeslepp med gudommelig natur og lekker oppussing. TV-profilene Halvor, Ole og Gustav brukte panelbord fra Huntonit til sesongens siste eventyrlige oppussing på Træna i Nordland.


Det er det mange gode grunner til. Her tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs og viser hytteprosjektene fra høstens sesong og de beste hytteprosjektene fra tidligere sesonger. Her får du praktiske tips og inspirasjon til hvordan du kan skape din drømmehytte.


Hytteeierne har gjennom flere generasjoner eid en hytte på Øyangen i Nordmarka. Rustikke panelbord fra Huntonit oppfylte drømmen på én-to-tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg